Kamer en suite kopen in regio Rotterdam

Bent u op zoek naar een kamer en suite dan bent u bij Simon Maree aan het juiste adres. Onze showroom is gevestigd in Berkel, maar we zijn veel werkzaam in regio Rotterdam. Een kamer en suite wordt bij Simon Maree op ambachtelijke wijze gemaakt. Met passie voor het vak door ervaren mensen.

Bezoek showroom

Kamer en suite in regio Rotterdam

Onze jarenlange ervaring en vakkennis zorgt ervoor dat wij een kamer en suite kunnen plaatsen in de gewenste kwaliteit. Vele inwoners in omgeving Rotterdam, Capelle en Hillegersberg hebben hun kamer en suite al door ons laten plaatsen. Een kamer en suite kan het paradepaardje van uw woonkamer zijn.

Kamer en suite op maat

In onze eigen werkplaats kunnen we de kamer en suite volledig op maat maken. Wij ontwerpen en bouwen de kamer en suite volledig zelf en laten het aansluiten op uw wensen. Details, materiaal, hoekprofielen, grepen en sluitwerk wat weer aansluit bij uw interieur en smaak.

Bijpassende wensen voor uw kamer en suite

Simon Maree combineert ambacht met de techniek van nu en ontwerpt en bouwt de kamer en suite volledig aansluitend op uw wensen. Zo zorgen we er samen voor dat de kamer en suite past bij uw wensen en woning.

Wilt u meer informatie over kamer en suite, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Simon Maree is onder andere werkzaam in regio:

  • Rotterdam
  • Capelle aan den Ijssel
  • Hillegersberg
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Voorburg
  • Leidschendam
  • Pijnacker
  • Nootdorp
  • Delft

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze kamer en suite? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

Route naar de showroom   Afspraak maken

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

Wilt u een afspraak maken in onze showroom? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het perfect afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?

Aangepaste openingstijden

Wij zijn gesloten van 19 t/m 24 augustus. Vanaf maandag 26 augustus zijn wij geopend en bent u weer van harte welkom.