Sinds 1923

Binnendeuren op maat

Uw wens is leidend in ons persoonlijk advies. Simon Maree staat al sinds jaar en dag bekend om zijn kwaliteit, kennis en vakmanschap.

Bezoek showroom
Unknown 1
Unknown 1

Binnendeuren op maat

Bent u op zoek naar binnendeuren op maat? Het uitzoeken van een nieuwe binnendeur is niet eenvoudig. Binnendeuren hebben namelijk veel invloed op de uitstraling van uw woning en sfeer van uw interieur. Al onze binnendeuren zijn op maat te maken, zodat deze volledig aangepast kunnen worden aan uw wensen, smaak en levensstijl.

Modern of klassiek

Binnendeuren zijn al jarenlang onze passie. Of het nu gaat om een klassieke deur, een landelijke deur, design binnendeur of een moderne deur. Simon Maree heeft een uitgebreid assortiment binnendeuren, waardoor u altijd een deur vindt die bij u past.

Exclusieve deuren

Onze exclusieve deuren zijn ook op maat te maken en kunnen aangepast worden aan de uitstraling van de woning. Ieder formaat, kleur of materiaal kan door ons volledig aan uw wensen aangepast worden. Ook de structuur of belijning kunnen we naar uw persoonlijke voorkeur realiseren.

Eigen montageteam

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over haar eigen montageteam en timmerbedrijf. Simon Maree is sinds 1923 gespecialiseerd in het op maat maken, afhangen en monteren van deuren. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na de installatie van uw deur nog voor u klaar.

Meer weten?

Meer informatie over onze binnendeuren op maat? Door onze ervaring en oprechte betrokkenheid adviseren wij u graag op een eerlijke manier. Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

Route naar de showroom   Afspraak maken

Moderne binnendeuren

 

Klassieke binnendeuren

 

Bijzondere deuren

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

Wilt u een afspraak maken in onze showroom? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het perfect afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?