Voordeur vervangen in regio Haarlem

Bent u op zoek naar een nieuwe voordeur en woont u in de regio Haarlem? Is uw huidige voordeur toe aan vervanging of vind u deze niet mooi meer? Onze collectie aan buitendeuren loopt uiteen van klassieke voordeuren tot aan moderne voordeuren. Het plaatsen van een voordeur verrichten wij ook voor u middels een eigen team aan timmermannen. Het meten en monteren van voordeuren doen wij ook bij u in regio Haarlem, Amsterdam, Nieuw-Vennep en de bollenstreek.

 

 

 

Het proces begint met bezoek aan onze showroom voor advies op maat. Vervolgens komen wij bij u langs om het nauwkeurig op te meten zodat het op maat gemaakt wordt. Onze vakmensen komen hierna uw ideale voordeur afhangen. Ontdek onze buitendeuren met een bezoek aan de showroom in Cruquius / Haarlem. U plant hier direct een afspraak voor persoonlijk advies in een van onze showrooms. 

Moderne, landelijke of klassieke voordeur

Wij kunnen u in de showroom een goede indruk geven van wat er allemaal mogelijk is. Zo hebben wij een dertigtal voordeuren en deurbeslag staan die u direct kunt zien en uittesten. Wij hebben echter honderden modellen die wij bij u kunnen plaatsen. In de onderstaande video informeren wij u graag wat verder over onze werkwijze en vakmanschap.

 

Inbraakbestendig met stijl

Naast een stijlvolle voordeur dient het ook functioneel te zijn. Wij monteren door heel het jaar voordeuren en onze timmermannen kennen dus de producten door en door. Onze voordeuren en buitendeuren zijn tochtvrij en vochtvrij. Ze beschikken altijd over het politiekeurmerk, zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid. Ook zijn onze voordeuren leverbaar met het nieuwste veiligheidsbeslag, drie punt sluitingen tot en met anti-kerntrek beslag.

 

Simon Maree Deurenspecialist Voordeuren Modern Klassiek Landelijk website image

Voordeur naar uw smaak

Gaat u voor een massief hardhouten voordeur? Of toch voor een strakke aluminium deur? Bij Simon Maree bieden wij u oneindig veel keus. U kunt variëren met glassoorten, materialen, handgrepen, etc. Zo vindt u altijd een voordeur die past bij uw smaak en woning. Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een op maat gemaakte kwaliteitsdeur en vakmanschap. 

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze voordeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Landelijk & klassieke voordeuren

Moderne voordeuren

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}