Aanvragen gratis thuisadvies

Ervaar het gemak van onze deskundige service aan huis, ideaal voor wanneer een bezoek aan onze showroom niet mogelijk of gewenst is.

Gebruik het onderstaande formulier om voordeur advies aan huis aan te vragen. Benoem hierin wat de huidige situatie is en wat de gewenste ontwerp / voordeur is. U kunt hier ook een foto van uploaden. 


Bestanden mogen niet groter dan 50 MB zijn.

Ongeldige invoer

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Kosteloos? Hoe werkt het precies?

1. Vul het contactformulier in

Laat ons weten dat u geïnteresseerd bent in een kosteloos adviesgesprek aan huis door ons online formulier in te vullen. Vermeld uw contactgegevens en eventuele voorkeuren voor dagen en dagdelen.

2. Wij nemen contact met u op

Na ontvangst van uw formulier neemt een van onze medewerkers contact met u op om een afspraak te plannen die bij uw schema past.

3. Persoonlijk advies en inmeting

Tijdens het bezoek nemen we een breed scala aan deurbeslag, voorbeelden van voordeuren en informatieve boekjes mee. We evalueren uw huidige deurkozijn en geven advies over de beste opties die technisch uitvoerbaar zijn en esthetisch passen bij uw woning. Ook kunnen we direct de afmetingen opnemen voor de offerte.

4. Vrijblijvende offerte

Op basis van het gesprek stellen wij vrijblijvend een offerte voor u op. Zodra u hierop akkoord geeft kan dit in productie gaan waarna u ook weet wanneer wij deze bij u komen monteren.

Inbraakbestendig

Naast stijlvol moeten voordeuren ook inbraakbestendig zijn. Onze voordeuren beschikken allen over het politiekeurmerk en monteren wij standaard met een driepuntssluiting en kerntrekbeveiliging, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Twijfel of uw idee haalbaar is? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Simon Maree Deurenspecialist Montage Voordeur Buitendeur Team Timmermannen 01.00 00 13 23.Still002

 
Bovendien kunnen houten voordeuren worden behandeld met verschillende beschermende coatings en afwerkingen, zoals vernis of verf, om hun duurzaamheid verder te verbeteren. Deze coatings bieden extra bescherming tegen vocht, schimmels en insecten, waardoor de levensduur van de voordeur wordt verlengd. Met regelmatig onderhoud en zorg kan een hoogwaardige houten voordeur tientallen jaren meegaan, waardoor het een kosteneffectieve investering is op lange termijn.
 
*Let op: deze video is opgenomen in 2021 de hierinbenoemde prijsindicaties kunnen dus verschillen.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurbeslag

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurbeslag in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.
 
 

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze voordeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Landelijk & klassieke voordeuren

Moderne voordeuren