Witte staal look binnendeuren Almere

Staal look binnendeuren zijn al enige tijd zeer gewild vooral om de zwarte industriële look die ze hebben. Ze zorgen namelijk voor een enorme verandering in het interieur ten opzichte van de standaard dichte opdekdeuren. Recent zien wij ook een opmars in witte steel look deuren. Een witte binnendeur met glas is een subtiele eyecatcher die goed staat in ieder interieur, zowel modern als klassiek. Deze witte steel look binnendeuren meten en monteren we in bestaande kozijnen maar ook met geheel nieuwe (kamerhoge) kozijnen in de regio Almere, A, Cruquius, Nieuw-Vennep en de bollenstreek. Voor inspiratie en informatie bezoekt u onze showroom in Almere.

 

 

Steel look deuren in regio Almere

Voor onze witte steel look deuren wordt met ranke aluminiun profielen of hout een ware “stalen deuren” look gecreëerd. Deze deuren laten zich ongeacht de grootte vederlicht bedienen en de onderhoudsvriendelijke en strakke materialen kunnen worden gecombineerd met een ruim assortiment aan glassoorten. Steel look binnendeuren zijn een absolute meerwaarde voor elke ruimte en zijn ook nog eens zeer functioneel in te zetten. Bekijk onze steel look deuren gallerij hieronder of download onze exclusieve deuren brochure ter inspiratie.  

Download brochure

 

 

Simon Maree Deurenspecialist Witte Steel Look Deuren Haarlem website image

Maatwerk en montage in regio Haarlem

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over een eigen montageteam en werkplaats. Hierdoor kunnen onze vakmensen zowel binnendeuren op maat maken als perfect inmeten en afhangen in de regio Haarlem, Cruquius, Nieuw-Vennep en de bollenstreek. Ook na de installatie van uw witte steel look deur of deuren staan wij nog voor u klaar! Voor inspiratie en informatie bezoekt u onze showroom in Almere.

Project met witte steel look binnendeuren

 

Assortiment

Ons assortiment van steel look deuren bestaat uit verschillende soorten kozijnen of omlijstingen en meerdere deurvarianten en kleuren. Wij gebruiken speciale comfortscharnieren en als de deur breder wordt dan 1000mm kunnen we ook een perfect werkend pivot- of taats-scharnier gebruiken. Het is ook mogelijk om de draairichting, het glas en de roedeverdeling van de deuren naar uw wensen in te richten. Ons assortiment:

  • Stalen binnendeuren
  • Stalen wand en deur
  • "Normale" steel look deuren
  • Taats/pivoterende deuren
  • Klapdeuren
  • Plafondhoge deuren
  • Schuifdeuren
  • Steel look wand en deur

Meer weten?

Meer informatie over onze binnendeuren? Maak een afspraak in een van onze showrooms in Berkel en Rodenrijs of Almere of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Impressie steel look deuren

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogussen ter inspiratie

 

{cookie}

{/cookie}