Het verschil tussen bouwmarkt en deurenspecialist

Het verschil tussen bouwmarkt en deurenspecialist

Een buitendeur of voordeur is de entree van uw woning. De eerste indruk van uw bezoeker. Er is veel verschil in kwaliteit van het hout, hang- en sluitwerk en montage.

 

U kunt kiezen om de deur zelf in te meten, aan te kopen en af te hangen. Wees echter bewust dat het sluiten van uw deur en het afhangen van grote waarde is voor de levensduur en veiligheid van u woning. In een bouwmarkt vindt u deuren met een standaard maat. Mits binnen de normen, dient u de deur zelf te passchaven. De ervaring leert dat de renovatiemarkt hele andere maten vraagt dan de standaard maten, waardoor het in veel gevallen niet mogelijk is een deur te vinden die zal passen in uw kozijn.

 

Wanneer kiest u voor de specialist

Er zijn verschillende redenen waarom men voor de deurenspecialist kiest. Een deur die geen standaard maat heeft, een deur van zeer goede kwaliteit, zekerheid van vakmanschap, ontzorgd worden, garantie. De specialist meet de deur in, maakt de deur op maat en hangt deze af op uw locatie. De deur is dus altijd perfect passend. Deze maatwerk deuren zijn van A-kwaliteit. De specialist wil zijn volledige garantie meegeven. Een onderdeel van het ontzorgen. De specialist wil volledig ingedekt zijn en werkt dus met de beste materialen en producten.  

 

Levertijden

Deuren van de specialist hebben een levertijd van +/- 4 weken en kunnen het hele jaar door besteld worden. Dit geeft u zekerheid voor de toekomst. In bouwmarkten kan het voorkomen dat uw deur met bepaalde maatvoering en draairichting net uitverkocht is. Het kan zomaar zijn dat dit model pas na 18 weken opnieuw geleverd wordt als de voorraad weer wordt bijgevuld vanuit het Verre Oosten.

 

Inbraakpreventie

De specialist biedt meerdere mogelijkheden op het gebied van inbraakpreventie. Het hang- en sluitwerk aan de deur zitten is van zware kwaliteit. Een goed advies en bewust keuze kan een inbraak doen voorkomen. Advies bij de bouwmarkt is daarin oppervlakkiger en de keuze in hang- en sluitwerk geringer.

 

De juiste materialen

De specialist zorgt voor een compleet product na plaatsen. Alle materialen zijn aanwezig wanneer hij de deur komt plaatsen. 

ο    De juiste scharnieren
ο    Goede schroeven
ο    Nette tochtstrippen 
ο    Hoogwaardig beslag


Meer weten?

Meer informatie of advies over onze deuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?