Kamerhoge binnendeuren met kozijnen in Tilburg

Ontdek de ruimtelijke luxe van kamerhoge binnendeuren met kozijnen in Tilburg. Bij deuren van 260 cm of hoger komt maatwerk om de hoek kijken, en dat is waarin wij uitblinken. Ons toegewijde team van timmermannen meet en monteert kamerhoge binnendeuren met houten kozijnen, waardoor u volledig ontzorgd wordt.

 

 

Bij Simon Maree bieden we u de mogelijkheid om kamerhoge binnendeuren met kozijnen te plaatsen ter vervanging van bestaande opdekdeuren met metalen kozijnen. Maar ook in nieuwbouwwoningen waar nog geen deuren zijn geplaatst, kunnen wij deze stijlvolle deuroplossingen installeren.

 

Download brochure

 

Showroom bezoeken in Tilburg

Overweegt u kamerhoge binnendeuren met kozijnen? Bezoek onze showroom in Tilburg, gunstig gelegen voor bewoners van diverse wijken in Tilburg en omliggende gebieden. Of u nu in het bruisende Centrum, de gezellige Reeshof, of historisch Oud-Noord woont, onze showroom is slechts een korte rit verwijderd. Ook voor inwoners van omliggende dorpen en gemeentes zoals Goirle, Berkel-Enschot, en Udenhout zijn we goed bereikbaar.

Diverse merken en materialen voor kamerhoge deuren in Tilburg 

Bij Simon Maree bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor kamerhoge deuren, waaronder verschillende gerenommeerde merken. Kies uit hoogwaardige opties zoals Plafondhogedeur, Albo deuren, Weekamp deuren en meer. Onze selectie omvat niet alleen houten kamerhoge deuren, maar ook prachtige aluminium deuren van merken als Albed en Anyway Doors. Met deze diversiteit aan merken en materialen kunt u uw kamerhoge deur volledig afstemmen op uw smaak en interieur, en zo de perfecte esthetische en functionele oplossing voor uw woning in Tilburg realiseren.

Deurbeslag en scharnieren

Bij het samenstellen van uw kamerhoge binnendeuren heeft u talloze opties. Kies uit een uitgebreide selectie deurbeslag uit onze huiscollectie en ontdek diverse glasopties voor uw deur. Daarnaast bieden we keuze tussen standaard scharnieren en verdekte scharnieren. Tijdens een adviesgesprek licht onze adviseur alle mogelijkheden toe en stelt een offerte op die bij uw wensen past.

Perfect afhangen

Bij Simon Maree beschikken we over ons eigen montageteam, dat zorgt voor een perfect eindresultaat. Kiest u voor een kamerhoge deur en heeft u nog een stalen of aluminium kozijn met opdekdeur? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het bovenlicht, dat gesloten moet worden. Dit bespaart kostbaar breekwerk en resulteert in een prachtig en naadloos resultaat.

Kamerhoge deur op maat in Tilburg

Onze uitgebreide showrooms worden ondersteund door een eigen werkplaats waar dagelijks prachtige maatwerkdeuren worden vervaardigd. Al uw deurwensen kunnen realiteit worden, omdat onze plafondhoge deuren gemaakt zijn van hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen. Alle sluittechnieken en scharnieronderdelen kunnen onzichtbaar verwerkt worden in onze kamerhoge deuren.

 

Meer informatie?

Meer informatie of een persoonlijk advies over onze kamerhoge deuren met kozijnen in Tilburg? Maak gerust een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Impressie Anyway Doors dichte deuren

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie