Sinds 1923

Tuin- en Terrasdeuren

Uw wens is leidend in ons persoonlijk advies. Simon Maree staat al sinds jaar en dag bekend om zijn kwaliteit, kennis en vakmanschap.

Bezoek showroom
Unknown 1
Unknown 1

Terrasdeuren

 Een strakke aluminium of toch een massief hardhouten terrasdeur? Simon Maree heeft een ruim assortiment aan stijlvolle exclusieve terrasdeuren. Met of zonder glaswerk, enkel of dubbel, klassiek of modern of volledig op maat? Alles is mogelijk bij Simon Maree. Zo vindt u altijd een terrasdeur die past bij uw smaak en woning.

Inbraakbestendig

Naast stijlvol moeten terrasdeuren ook inbraakbestendig zijn. Al onze terrasdeuren beschikken allen over het politiekeurmerk, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Twijfel of uw idee haalbaar is? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of advies over onze terrasdeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in onze showroom? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het perfect afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?