Sinds 1923

Terras- en Tuindeuren

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting.

Bezoek showroom
Tuindeuren en Terrasdeuren
Tuindeur Weekamp Houten Achterdeur  Wk042 Stapeldorpel Banner

Terrasdeuren

Een strakke aluminium terrasdeur of toch een massief hardhouten terrasdeur? Simon Maree heeft een ruim assortiment aan stijlvolle exclusieve terrasdeuren. Met of zonder glaswerk, enkel of dubbel, klassiek of modern of volledig op maat? Alles is mogelijk bij Simon Maree. Zo vindt u altijd een terrasdeur die past bij uw wensen en uw woning.

Inbraakbestendig

Naast stijlvol moeten terrasdeuren ook inbraakbestendig zijn. Al onze terrasdeuren beschikken allen over het politiekeurmerk, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Twijfel of uw idee haalbaar is? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of advies over onze terrasdeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?