Paneeldeuren met glas

Onze paneeldeuren passen in vrijwel in elke interieurstijl. Of u nu houdt van klassiek, landelijk of modern, bij Simon Maree vindt u altijd een passende paneeldeur. Onze paneeldeuren hebben elk een eigen profilering en zijn goed te combineren met glas en glasdeuren.

Paneeldeuren met glas op maat

Ook voor het op maat laten maken van paneeldeuren bent u bij Simon Maree aan het goede adres. Verder kunt u bij ons kiezen uit een breed scale aan hang- en sluitwerk. Wij beschikken over een eigen montageteam, zodat u het afhangen en monteren van de paneeldeuren gerust aan ons kan overlaten.

Weekamp

Wij hebben verschillende merken paneeldeuren, maar de deuren van Weekamp zijn misschien wel de beste van Nederland. Deze binnendeuren zijn opgebouwd uit een combinatie van een vormvaste S-core kern en gladde, vochtbestendige deklagen en panelen. De deuren worden afgewerkt met een gladde witte grondlak. Door het hoogwaardige materiaal hebben Weekamp deuren een lange garantie.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies is waar Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat. Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in ons persoonlijk advies. Een van onze adviseurs bespreekt graag met u, onder het genot van een kopje koffie, de mogelijkheden.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze glas in lood binnendeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

Route naar de showroom   Afspraak maken

Inspiratie 

 

Impressie Weekamp paneeldeuren

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogussen ter inspiratie

 

{cookie}

{/cookie}

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?