Achterdeuren: kwaliteit en stijl

Op zoek naar een stijlvolle en duurzame achterdeur? Simon Maree biedt een uitgebreide collectie hardhouten achterdeuren van topmerken zoals Weekamp en Albo Deuren, speciaal ontworpen om uw huis te verrijken en te beveiligen.

Kwalitatieve merken voor uw achterdeur

Onze achterdeuren zijn afkomstig van vooraanstaande merken die bekend staan om hun kwaliteit en vakmanschap. Deze deuren zijn speciaal ontworpen om een veilige en stijlvolle overgang te bieden tussen uw huis en buitenruimte. Dankzij hun robuuste constructie en dubbele tochtkaders bieden ze bescherming tegen weersinvloeden, terwijl ze uw huis een esthetische upgrade geven.

Robuuste materialen en constructie

U vindt bij Deurenspecialist Simon Maree een diversiteit aan materialen en diktes voor uw achterdeur. Onze deuren zijn voornamelijk vervaardigd uit meranti of mahonie hardhout, en verkrijgbaar in 40 mm en 54 mm diktes om te voorzien in verschillende isolatie- en beveiligingsbehoeften. Deze diktes dragen bij aan de wind-, lucht- en waterdichtheid van de deur, alsmede aan de geluidsisolatie. De robuuste constructie zorgt voor langdurige duurzaamheid en een betrouwbare bescherming tegen inbraak.

Veiligheid als prioriteit

Een achterdeur moet veilig zijn. Daarom zijn al onze deuren uitgerust met het politiekeurmerk Veilig Wonen en voorzien van veiligheidsscharnieren. Deze scharnieren voorkomen dat de deur uit het kozijn kan worden gelift, wat cruciaal is voor deuren die naar buiten openen. Bovendien zorgen de diverse slot- en sluitingsopties, zoals driepuntssluitingen, ervoor dat uw huis altijd goed beveiligd is.

Maatwerk voor uw achterdeur

Maatwerk is bij ons altijd de norm. Al onze achterdeuren worden in Nederland op maat gemaakt volgens uw specifieke wensen. Personaliseer uw deur met opties als glastype, aflak, beslag en een Isostone onderdorpel. Uiteraard kunt u kiezen tussen diverse topmerken zoals Weekamp Deuren, Albo deuren en meer.  

Vakkundige montage

Een perfecte deur verdient een vakkundige installatie. Ons gespecialiseerde montageteam neemt deze taak op zich met precisie en zorg. Na een nauwkeurige meting wordt uw deur op maat gemaakt en geïnstalleerd door ervaren vakmensen. Zelfs specifieke vormen en maten zijn mogelijk, zodat uw nieuwe achterdeur precies past en functioneert zoals het hoort.

Deurbeslag voor uw achterdeur

Het juiste deurbeslag is essentieel voor zowel de functionaliteit als de uitstraling van uw achterdeur. Bij Simon Maree begrijpen we dat deurbeslag niet alleen veilig en robuust moet zijn, maar ook moet passen bij de stijl van uw deur en woning. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie aan krukken, knoppen, en schilden in diverse stijlen, van modern tot klassiek.

Of u nu kiest voor een strakke roestvrijstalen set of traditioneel bronzen beslag, elk stuk is ontworpen om zowel duurzaam als esthetisch te zijn. Veiligheidsscharnieren, cilindersloten en meerlaagse beveiligingsmechanismen zijn beschikbaar om uw deur te versterken tegen ongewenste gasten. Bovendien zijn onze producten voorzien van ergonomische ontwerpen voor comfortabele en gemakkelijke bediening. Met het juiste deurbeslag van Simon Maree geeft u uw achterdeur de finishing touch die het verdient.

Ontdek onze achterdeuren

Bekijk onze selectie achterdeuren in diverse stijlen, van modern tot landelijk en klassiek. Elk ontwerp is bedoeld om uw huis te verrijken, terwijl het ook de veiligheid en duurzaamheid biedt die u verwacht van een kwaliteitsachterdeur.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of advies over onze achterdeuren? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken