Houten taatsdeuren in Almere

Taatsdeuren zorgen voor een luxe en moderne uitstraling in het interieur. Houten taatsdeuren hebben de look van staal maar zijn vederlicht te bedienen. Deze elegante deuren worden op maat gemaakt en draaien om hun verticale as en kunnen zowel naar links als naar rechts geopend worden. Dit zorg voor veel comfort en ruimtebesparing. Onze showrooms vind u een collectie van taatsdeuren ter inspiratie en kunnen we u ook de diverse mogelijkheden tonen. Onze showrooms zijn goed bereikbaar vanuit Almere, Huizen, Lelystad en regio Flevoland.

Soorten taatsdeuren

Taatsdeuren zijn draaibare wanden. In gesloten toestand zijn de houten taatsdeuren vrijwel onzichtbaar. In open toestand geven de taatsdeuren een prachtige toevoeging aan de ruimte. Naast houten taatsdeuren leveren wij ook andere soorten taatsdeuren.

Wij leveren onder andere:

  • Houten Taatsdeuren
  • Stalen Taatsdeuren
  • Aluminium Taatsdeuren
  • Eiken Taatsdeuren

Taatsdeuren op maat

De specialisten van Simon Maree kunnen taatsdeuren op maat maken. Naast onze uitgebreide showroom beschikken we over een uitgebreide werkplaats. Pure vakmensen zijn hier dagelijks bezig met het bewerken van verschillende type deuren. Ook het perfect afhangen van taatsdeuren is voor onze specialisten geen probleem.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze houten taatsdeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Impressie taatsdeuren

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}