Loftdeuren in de regio Haarlem

Bent u op zoek naar een loftdeur en woont u in Haarlem, Cruquius of in de bollenstreek? Als u met loftdeur een authentieke schuifdeur met schuifsysteem bedoeld, bent u op de goede pagina terecht gekomen. We hebben loftdeuren in diverse stijlen en soorten. Van landelijke houten loftdeuren, tot strak ogende 'stalen' loftdeuren. Alle deuren beschikken over een perfect werkend schuifsysteem. Het is ook mogelijk om loftdeuren door ons op maat te laten maken.

 

 

 

 

Stalen loftdeuren

We zien de laatste tijd steeds meer vraag naar krachtige "stalen loftdeuren". Met zwart geanodiseerd aluminium, een licht en onderhoudsvriendelijk materiaal, wordt een ware “stalen deuren” look gecreëerd. Onze "stalen loftdeuren" zijn een strak ogende blikvanger in uw interieur en ook nog eens ruimtebesparend. Eigenlijk passen onze stalen loftdeuren in ieder interieur, zowel modern als klassiek. Anyway Doors is onze nummer 1 keuze voor stalen loftdeuren/schuifdeuren! 

 

Wensen, levensstijl en smaak

Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in ons persoonlijk advies bij het vinden van de deur die bij u past. Het is immers niet eenvoudig om een geschikte deur uit te zoeken. Persoonlijk advies is waar Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat. Verder beschikt Simon Maree over een eigen montageteam waardoor uw deur altijd perfect wordt afgehangen.

 

Meer weten?

Meer informatie over onze loftdeuren? Maak dan gerust een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie