Zwarte kozijnen

Zwarte kozijnen zijn de laatste jaren vol in de mode en vormen een populaire keuze voor woonkamers, keukens, slaapkamers en meer. Steeds meer mensen kiezen voor deze moderne en industriële uitstraling in plaats van traditioneel wit. Vaak in combinatie met een zwarte deur, hetzij een staal look deur of een dichte binnendeur. Wat zwarte kozijnen bijzonder maakt, is hun vermogen om ruimtes optisch groter te laten lijken en een mooi contrast te creëren met witte muren.

 

Download brochure

  

Zwarte Kozijnen: Hout, Aluminium of Staal 

Zwarte kozijnen zijn er echter in diverse materialen beschikbaar, namelijk hout, aluminium en staal. Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en voordelen. Zo kan het zijn dat u bestaande kozijnen heeft van hout of staal waar u een zwarte binnendeur in laat plaatsen. Dan is het vanzelfsprekend om hier zwarte kozijnen te hebben die aansluiten op de nieuwe deur. Het verven van stalen kozijnen naar zwart kan lastig zijn maar met enig vakmanschap of een huisschilder zeker wel mogelijk. Houten kozijnen kunnen eenvoudiger in het zwart afgelakt worden. Het voordeel van houten kozijnen is dat ze isolerend zijn. Zwarte aluminium kozijnen zijn ranker, krasvaste en onderhoudsvriendelijker. Uw keuze hangt af van uw specifieke wensen en de esthetiek die u voor ogen heeft.

Binnendeuren met zwarte kozijnen 

Het is bij ons ook mogelijk om binnendeuren te te bestellen met bijpassende zwarte kozijnen. Zo kunnen wij bij een houten binnendeuren ook een bijpassende houten kozijnen leveren en monteren. Hierdoor hebt u echt een eenheid in uw interieur. U hebt zelfs de optie om de deur en en het kozijn naderhand door onze schilder bij u af te laten lakken. Zo hebt u niet alleen een zwarte kozijn maar ook een stijlvolle zwarte deur.

Stompe Deuren Simon Maree Deurenspecialist Steel Look Huisje Van Monique website image

Montage van Kozijnen en Deuren door Vakmensen

Een vakkundige montage is van cruciaal belang om de duurzaamheid en functionaliteit van uw kozijnen en deuren te waarborgen. Ons team van ervaren vakmensen is toegewijd aan het leveren van hoogwaardig vakmanschap bij de installatie van uw kozijnen en deuren. We begrijpen dat de juiste installatie van essentieel belang is om de integriteit van uw woning te behouden en een langdurige prestatie te garanderen. Daarom kunt u met vertrouwen op ons rekenen voor een professionele en zorgvuldige installatie van uw zwarte kozijnen en bijpassende deuren.

Met deze aandacht voor detail en vakmanschap zorgen wij ervoor dat uw keuze voor zwarte kozijnen en bijbehorende deuren een tijdloze en stijlvolle toevoeging vormt aan uw woon- of werkruimte.

Meer weten?

Meer informatie of een persoonlijk advies over onze steel look deuren? Maak gerust een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogussen ter inspiratie

 

{cookie}

{/cookie}