Opdekdeuren met Svedex Superlak

Opdekdeuren met Svedex Superlak

De opdekdeuren met Svedex Superlak zijn ideaal om zonder een verbouwing uw interieur een nieuwe uitstraling te geven. Deze plaatsen onze timmermannen namelijk vakkundig in de bestaande kozijnen. Uiteraard zorgen we hierbij voor minimale hangnaden en een minimale kier onder de deur.

 

 

De deuren worden vanuit de fabriek afgelakt met Svedex Superlak. Dit is een krasvaste UV-bestendige lak. Hierdoor hoeft u na de montage de deuren niet af te lakken en kunt u direct genieten van uw vernieuwde interieur. Svedex opdekdeuren met Superlak zijn in diverse ontwerpen en kleuren beschikbaar. Zo kunt u naast de standaard kleur wit ook kiezen tussen diverse wittinten zoals Alpine Wit of Extra Wit.

Breed assortiment opdekdeuren

Simon Maree biedt u een ruim assortiment opdekdeuren in veel verschillende soorten, zoals bijvoorbeeld met glas. De opdekdeuren van Svedex zijn voornamelijke erg populair. Deze deuren hebben een extra rand rondom en maar één draairichting. Onderstaande video geeft u meer uitleg en toont een deel van ons assortiment opdekdeuren.

Svedex Opdekdeuren

Deurkozijnen

Als u kiest voor een van onze opdekdeuren met glas bieden wij u ook een ruime keuze aan nieuwe afgelakte kozijnen. Dit zorgt ervoor dat de deur en uw bijpassende deurkozijn een harmonisch geheel vormen met uw interieus.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze opdekdeuren met glas? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}