Bod'or KTM

Bij Simon Maree zijn we trots om het premium merk Bod'or aan te bieden in onze showrooms. Bod'or staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, hoogwaardige materialen en verfijnde afwerking. Als expert in het meten en monteren van deuren zorgen wij ervoor dat uw Bod'or deur perfect wordt geïntegreerd in uw interieur.

Bod'or Deuren van Hoogwaardige Kwaliteiten

Bod'or deuren worden vervaardigd met de beste materialen en afgewerkt met precisie en zorg. Dit resulteert in duurzame en robuuste deuren die een luxe uitstraling hebben. Dankzij het brede scala aan stijlen, van modern tot klassiek, passen Bod'or deuren naadloos in elke woning. De mogelijkheid tot maatwerk maakt elke deur uniek en afgestemd op uw specifieke wensen.

Design deuren van gerenommeerde ontwerpers

Bod'or werkt samen met gerenommeerde ontwerpers zoals Piet Boon, Eric Kuster en Jan des Bouvrie. Deze samenwerking resulteert in unieke design deuren die esthetiek en functionaliteit perfect combineren. De ontwerpen van deze bekende namen zorgen ervoor dat uw deur niet alleen een functioneel element is, maar ook een statement in uw interieur.

Diverse Afwerkingen en Kleuren

De deuren en kozijnen van Bod'or zijn beschikbaar in diverse afwerkingen en kleuren. Dit betekent dat ze volledig afgewerkt worden geleverd, zodat naderhand aflakken niet nodig is. Of u nu kiest voor een lakafwerking of fineer, elke deur biedt een hoogwaardige uitstraling die past bij elk interieur.

Specificaties van Bod'or Deuren

  • Geschikt voor wanddiktes van 100 mm tot 2500 mm;
  • Het stelkozijn is voorzien van een aluminium stucstop, beschikbaar in drie kleuren;
  • De deur en kozijn zijn verkrijgbaar in diverse afwerkingen en kleuren, volledig afgewerkt geleverd.

 

Meer weten?

Meer informatie of een persoonlijk advies over Albed deuren of wanden? Maak gerust een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken