Plafondhoge deuren

U bent op zoek naar een deur van de vloer tot aan het plafond? Bij Simon Maree bent u hiervoor aan het juiste adres. Naast onze showroom hebben wij een uitgebreide werkplaats waar dagelijks prachtige producten op maat worden gemaakt. Zo ook speciale deuren die op maat gemaakt moeten worden. Plafondhoge deuren zijn helemaal van deze tijd. De deuren geven uw woning of ruimte een moderne uitstraling. Geen lichten boven de deur of andere minder fraaie oplossingen, maar een strak eindresultaat. De deur loopt vanaf de vloer tot aan het plafond. Het geeft de woning een strakker en ruimtelijk aanzicht.

Kamerhoge deuren

Kamerhoge deuren is in principe hetzelfde als plafondhoge deuren. De deuren worden uitgevoerd vanaf het plafond naar de grond. De laatste tijd zien we hier steeds meer vraag naar. Het is moderner en past meer bij deze tijd. Geen franjes meer boven de deur, maar een strak geheel dat aansluiting vindt bij de inrichting van uw woning.


Meer informatie over hoge deuren

Simon Maree geeft een passend en eerlijk advies dat aansluit op uw wensen. Wij maken de plafondhoge deuren voor u op maat, komen de deuren bij u inhangen en zorgen voor een gewenst eindresultaat. Ook na onze werkzaamheden staan we altijd voor u klaar! Kom gerust eens langs in onze uitgebreide showroom.

Route naar de showroom   Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in onze showroom? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het perfect afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Advies op maat

Wilt u advies op maat over binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?

Zoekt u een werkelijk unieke deur? Een deur die de eyecatcher van uw woning is? Dan zijn onze Italiaanse design deuren wat u zoekt!

Bekijk Italiaanse deuren