Plafondhoge deuren

U bent op zoek naar een deur van de vloer tot aan het plafond? Plafondhoge deuren winnen de laatste jaren aan populariteit in zowel nieuwbouw als hedendaags geïnspireerde verbouwingen. Onze plafondhoge deuren zijn gemaakt van hoogtechnologische en onderhoudsvriendelijke materialen waaronder hout (MDF) of aluminium. Alle sluittechnieken en scharnieronderdelen zijn onzichtbaar verwerkt in onze plafondhoge deuren. De deuren geven uw woning een moderne uitstraling en een ruimtelijk aanzicht. Geen lichten boven de deur of andere minder fraaie oplossingen, maar een strak eindresultaat.   

 

Merk en materiaal van plafondhoge deuren

Bij Simon Maree zijn we trots op onze veelzijdige selectie plafondhoge deuren, met opties die passen bij elke stijl en voorkeur. Ontdek de verfijning van hout met ons eigen merk Plafondhogedeur, bekend om zijn prachtige houten deuren en kozijnen die warmte en karakter toevoegen aan elke ruimte.

Voor liefhebbers van het minimalistische en moderne, bieden Albed deuren een reeks Italiaanse plafondhoge deuren van aluminium die kunst en technologie combineren. Anyway Doors, onze Belgische partner, brengt een collectie plafondhoge deuren die innovatie, kwaliteit en design belichamen.

Albo deuren en Weekamp deuren zijn andere prominente merken in onze portfolio, elk met een unieke stijl en karakter, verzekerd om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.

Op maat gemaakte plafondhoge deuren

Elke plafondhoge deur in onze collectie kan op maat worden gemaakt om perfect aan te sluiten bij uw specifieke ruimte en esthetische voorkeuren. Onze vakmensen zetten hun vaardigheden en ervaring in om elke deur met precisie en zorg te vervaardigen.

Plafondhoge deuren Simon Maree Deurenspecialist Steel Look Kamerhoge Binnendeur website image

Montage en maatwerk

Naast het op maat maken en bewerken van plafondhoge deuren, zijn wij u ook van dienst bij het perfect afhangen en monteren van plafondhoge deuren. Een plafondhoge deur is een goede keuze als u nog een stalen of aluminium kozijn heeft met opdekdeur. Doordat de deur kamerhoog is, hoeft u het bovenlicht niet dicht te maken en te stucen. Dit scheelt veel breekwerk en resulteert in een fraai en strak resultaat. 

Meer informatie?

Simon Maree geeft altijd een passend en eerlijk advies dat aansluit op uw wensen. Wij maken de plafondhoge deuren voor u op maat, komen de deuren bij u inhangen en zorgen voor een gewenst eindresultaat. Ook na onze werkzaamheden staan we altijd voor u klaar! Kom gerust eens langs in onze uitgebreide showroom voor meer informatie en advies.

 

Afspraak maken

 

Impressie Anyway Doors dichte deuren

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

 

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?