Moderne blokdeuren

Houdt u van een minimalistisch en strakke afwerking? Dan zijn onze moderne blokdeuren zeker iets voor u. Blokdeuren worden namelijk geplaatst in hele smalle of weggestucte / onzichtbare kozijnen. Hierdoor oogt het erg strak en modern. Voor de binnendeuren hebt u Simon Maree heeft een uitgebreid assortiment aan moderne blokdeuren, waardoor u altijd een deur vindt die past bij uw wensen, smaak en levensstijl. 

Download brochure

 

 

 

Kamerhoge deuren

Deurenspecialist Simon Maree heeft ook kamerhoge deuren die uw woning een strakker en ruimtelijker aanzicht geven. Geen ruimte meer boven de deur, maar een strak geheel dat aansluit bij de inrichting van uw woning.

Steel look deuren

Zoekt u een innovatieve binnendeur, die niet alleen praktisch en onderhoudsvriendelijk is, maar ook kracht en klasse uitstraalt? Kijk dan niet verder dan onze steel look binnendeuren. Onze steel look deuren worden gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Bezoek onze showroom om deze moderne design deuren te aanschouwen. 

Persoonlijk advies

Het uitzoeken van een nieuwe moderne binnendeur is niet eenvoudig. Persoonlijk advies is waar Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat. Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in ons persoonlijk advies bij het vinden van de deur die bij u past. 

Meer weten?

Meer informatie over onze moderne binnendeuren? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Moderne binnendeuren

 

Anyway Doors

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}