Houten binnendeurkozijnen

De houten binnendeurkozijnen zijn bij Simon Maree van eigen fabricaat. Wij hebben het volledige productieproces in eigen beheer. Naast dat dit in de kosten scheelt weet u ook zeker dat de kwaliteit keer op keer gewaarborgd is. De houten binnendeur kozijnen worden gemaakt van Meranti hout. Pure kwaliteit hout, dat niet hol is van binnen maar massief. Een wezenlijk verschil met de kozijnen die je in veel gevallen bij de goedkopere bouwmarkten kunt aanschaffen.

Houten binnendeurkozijn op maat

Naast onze uitgebreide showroom hebben wij een prachtige werkruimte. Hier staan onze vakmensen dagelijks het echte ambacht uit te voeren. De bewerking van mooie houten binnendeurkozijnen met de hand. Kwaliteit gegarandeerd.

Houten binnendeurkozijnen vervangen

U wilt uw stalen kozijnen of aluminium kozijnen vervangen door houten binnendeurkozijnen? Geen probleem. Wij realiseren het zonder schade aan het stukwerk. Er is ook geen complete verbouwing voor nodig. Het nieuwe kozijn komt namelijk exact op de plaats van het oude kozijn, zonder het stukwerk te hoeven bewerken. Bijkomend voordeel is dat houten kozijnen, of slechts een deel ervan, makkelijk te vervangen zijn. Er zijn veel verschillende type hout op de markt. Zo kunt u bij ieder type woning een passende houtsoort vinden. Vragen over houten binnendeurkozijnen? Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze binnendeurkozijnen? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

Route naar de showroom   Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in onze showroom? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast de deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons team leveren wij een kwaliteitsproduct. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren. Tevens hebben wij jarenlang ervaring in houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na de installatie van uw deur voor u klaar.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Advies op maat

Wilt u advies op maat over binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?