Sinds 1923

Houten binnendeur-kozijnen

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur of kozijn die aansluit bij uw smaak en inrichting.

Bezoek showroom
Unknown 1
Unknown 1

Houten binnendeurkozijnen

Zijn uw binnendeurkozijnen aan vervanging toe? Kies dan voor houten binnendeurkozijnen van Simon Maree. Onze binnendeurkozijnen zijn van eigen fabricaat. In onze eigen werkplaats werken ervaren en gepassioneerde medewerkers dagelijks aan het op maat maken van uw houten kozijnen. Naast dat dit in de kosten scheelt weet u ook zeker dat de kwaliteit keer op keer gewaarborgd is.

Massief hout

Onze houten binnendeurkozijnen worden gemaakt van Meranti hout. Kwaliteit hout, dat niet hol is van binnen, maar massief. Een wezenlijk verschil met kozijnen die in veel gevallen bij de goedkopere bouwmarkten kunt aanschaffen. 

Waarom kozijnen vervangen? 

Vooral oudere gebouwen en woningen hebben behoefte aan nieuwe binnendeurkozijnen. Er zijn verschillende redenen om uw kozijnen te vernieuwen:

  • Uw oude kozijnen zijn verouderd of beschadigd
  • De veiligheid van uw gebouw of woning verhogen door nieuwe sterkere kozijnen
  • De isolatie van uw gebouw of woning verbeteren

Stalen of aluminium kozijnen vervangen?

U wilt uw stalen of aluminium binnendeurkozijnen vervangen door houten binnendeurkozijnen? Wij realiseren het zonder schade aan het stukwerk. Er is geen complete verbouwing nodig, omdat het nieuwe houten kozijn exact op de plaats van het oude kozijn komt.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze binnendeurkozijnen? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

 

Afspraak maken

 

{cookie}

{/cookie}

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over binnendeurkozijnen in uw woning of pand?