Projecten voordeuren 2018

Projecten: voordeuren

Klassieke of moderne voordeuren op het oog? Er is voor ieder wat wils bij Simon Maree! Onze voordeuren worden compleet geleverd met beslag en montage. Hieronder zijn enkele afgemaakte voordeur-projecten van begin 2018 te bewonderen. Nieuwsgierig? Kom gerust langs in onze showroom voor inspiratie en advies!

Steel look deuren van Anyway Doors & Weekamp geplaatst

Projecten: steel look deuren

Bent u al een tijdje op zoek naar nieuwe binnendeuren van staal maar vallen de prijzen tegen? Deze steel-look deuren heb je nu ook in hout en aluminium varianten! Dit zijn recente projecten uit 2018 die we hebben afgerond van beide varianten! Nieuwsgierig? Kom gerust langs in onze showroom voor inspiratie en advies!

Projecten begin 2018

Projecten begin 2018

Ook Simon Maree is 2018 weer met veel plezier begonnen aan de vele opdrachten! Hieronder staan enkele opgeleverde resultaten uit de recente weken afgebeeld! Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust langs in onze showroom voor inspiratie en advies!

Project Bussum - Anyway deuren

Project Bussum

We hebben recent een prachtig project afgerond in Bussum! Bekijk de foto's van de moderne minimalistische binnendeuren hieronder. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust langs in onze showroom voor inspiratie en advies!

Plafondhoge deur van Anyway Doors

Plafondhoge deur van Anyway Doors

Voor dit project hebben we een plafondhoge stalen deur van Anyway Doors geplaatst. Deze unieke stalen binnendeur heeft een prachtige afwerking met kruisroeden. We hebben er weer een tevreden klant uit Rotterdam bij!

Moderne 'steel look' deur van Anyway Doors

Moderne 'steel look' deur geplaatst

Begin juni hebben wij een moderne 'steel look' deur van Anyway Doors geplaatst. Tevreden klant: "Super mooie deur! Geleverd en geplaatst door Simon Maree!"

Prachtige inloopkast

Prachtige inloopkast geplaatst

Van de week hebben we een prachtige inloopkast mogen plaatsen. Bekijk de foto's en oordeel zelf. 

Massief houten voordeuren

Massief houten voordeuren geplaatst

Deze massief houten voordeuren zijn naar volle tevredenheid geplaatst in Den Haag! De deuren zijn niet alleen prachtig om te zien, maar brengen ook grote voordelen met zich mee. 

Kamer en Suite in verkoopcentrum

Kamer en Suite in verkoopcentrum

Gave samenwerkingen in het verkoopcentrum van "Gouden buurten". We hebben een stijlvolle kamer en suite op maat gemaakt en gemonteerd.

Kozijn vervangen in Zevenhuizen

Kozijn vervangen in Zevenhuizen

Voor een project in Zevenhuizen hebben wij een oude klassieke pui aangepast naar een moderne pui. De nieuwe moderne look past uitstekend bij de uitstraling van de woning.