Projecten | deurenspecialist Simon Maree
De juiste deur combinatie voor een trendy interieur

Stijlvolle opdekdeuren in modern appartement

Wim uit Capelle aan den Ijssel wilde de binnendeuren van zijn appartement vernieuwen. Het interieur had hij al voor een groot deel veranderd naar een mix van modern en art deco. Echter wilde hij nog binnenndeuren die zouden aansluiten bij het interieur, waaronder een moderne opkdekdeur met glas.

De juiste deur combinatie voor een trendy interieur

Nieuwe binnendeuren voor echtpaar uit Rotterdam

Een echtpaar uit Rotterdam kocht ruim 30 jaar geleden een woning met een diepe achtertuin in Kralingen. Zij wilden het interieur opfrissen en moderniseren met onder meer een schuifseparatie en kamerhoge deuren.

De juiste deur combinatie voor een trendy interieur

Appartement met rustieke en moderne binnendeuren

Een gezin uit Delft kocht een nieuwbouwappartement in het centrum en zij wilden deze direct naar eigen smaak inrichten. Hierbij hoorde dan ook moderne binnendeuren waaronder eiken fineerdeuren. 

De juiste deur combinatie voor een trendy interieur

Landelijk en modern interieur met een steel look deur

De familie Idema woonde al een aantal jaar comfortabel in hun tussenwoning in Berkel en Rodenrijs. Doordat het gezin groeide, moest de woonkamer verbouwd worden om meer ruimte te creëren. De rest van het interieur kon niet achterblijven. Als entreedeur wilden zij dan ook een plafondhoge steel look deur. 
 
De juiste deur combinatie voor een trendy interieur

Eenheid met steel look deur in industrieel interieur

Familie van Vianen begon direct na de aankoop van hun tussenwoning in Berkel en Rodenrijs met het inrichten van het interieur naar eigen stijl. De laatste stap hierin was het vervangen van de standaard woonkamerdeuren met een plafondhoge steel look deur en een freeslijn opdekdeur.

Modern en landelijk interieur met dubbele taatsdeur

Modern en landelijk interieur met dubbele taatsdeuren

Familie van Hagen kocht een geschakelde woning in Bergschenhoek. Het interieur was wat gedateerd en dit wilden zij moderniseren met onder andere een moderne entreedeur. Zij kozen uiteindelijk voor een steel look dubbele taatsdeur die die hun interieur compleet zou maken. 

Robuust en modern steel look deur

Industrieel modern interieur met steel look deuren

Meneer Westerhof uit Delfgauw had zijn woonkamer vernieuwd, echter ontbrak er nog iets. Om de robuuste uitstraling compleet te maken wilde hij steel look deuren van vloer tot aan het plafond in de woonkamer en op de gang.

Robuust en strak met dubbele taatsdeur en opdekdeuren

Stijlvol entree met steel look taatsdeur

[ leestijd: 3 min ]

De familie van Fulpen uit Leiden kocht een aantal jaar geleden een herenhuis met als doel het stap voor stap te renoveren. Het interieur moest vernieuwd worden naar eigen moderne stijl hierbij hoorde dan ook bijpassende nieuwe binnendeuren. Voor de entree wilden ze een glazen steel look deur.

Robuust en strak met dubbele taatsdeur en opdekdeuren

Moderne schuifdeur met 'deluxe gold' glas

Frank en zijn gezin besloten het interieur van hun nieuwbouwwoning direct bij oplevering aan te passen. De opdekdeuren wilden ze vervangen met moderne binnendeuren waaronder een steel look schuifdeur.

Robuust en strak met dubbele taatsdeur en opdekdeuren

Modern appartement met steel look en houtlook taatsdeuren

Familie Imhof wilde naar de stad verhuizen en kochten een nieuwbouw appartement in Amersfoort. Om de unieke indeling van het appartement goed te benutten, wilden zij taatsdeuren met steel look en houtlook.