Projecten | deurenspecialist Simon Maree
Robuust en strak met dubbele taatsdeur en opdekdeuren

Modern appartement met steel look en houtlook taatsdeuren

Familie Imhof wilde naar de stad verhuizen en kochten een nieuwbouw appartement in Amersfoort. Om de unieke indeling van het appartement goed te benutten wilden zij taatsdeuren met steel look en houtlook.

Project: Elegante ontvangst met steel look deuren

Elegant ontvangst met steel look deuren van hout

Een gezin uit Berkel en Rodenrijs wilde bij het betrekken van hun nieuwe woning het interieur veranderen naar eigen smaak. Het gezin wilde een chique modern interieur met nieuwe binnendeuren. In de showroom kozen ze voor de steel look deuren van Houtz.

Project: Grande entree met steel look taatsdeur

Strak en modern gang met minimalistische schuifdeuren

Het nieuwe appartement van een gezin uit Hillegersberg werd direct na aankoop gerenoveerd. Het belangrijkste onderdeel van de renovatie was het vervangen van de vergeelde opdekdeuren. In de showroom kozen ze voor de dichte moderne schuifdeuren van Anyway Doors.

Robuust en strak met dubbele taatsdeur en opdekdeuren

Robuust en strak met dubbele taatsdeur en opdekdeuren

De koop van hun twee onder één kap woning was net rond en familie Maat uit Rijnsburg nam direct al stappen voor een grote verbouwing. Het gehele interieur wilden zij renoveren en hierbij hoorde dan ook nieuwe binnendeuren waaronder een dubbele taatsdeur.

Project: Grande entree met steel look taatsdeur

Grande entree met steel look taatsdeuren

Een familie uit Maassluis besloot de uitstraling van hun entree en gang te vernieuwen. Passend bij het interieur in hun villa kozen zij voor steel look taatsdeuren en vaste glazen wanden van Anyway Doors.

 

Project: Modern chique interieur met gouden plafondhoge deur

Modern chique interieur met gouden plafondhoge deur

Een familie uit Berkel en Rodenrijs wilde nieuwe binnendeuren die passen bij het vernieuwde interieur van hun woonkamer. In de showroom konden ze hun visie bespreken met de adviseur van Simon Maree en kwamen ze tot de keuze voor de plafondhoge deuren van Houtz met houten kozijnen. 

Project: Ruimtelijk, stoer en elegant met steel look deuren van Albed

Ruimtelijk, stoer en elegant met steel look deuren van Albed

Meneer Ganeshi woont in een appartementencomplex in Schiedam. Hij besloot zijn gehele woning te renoveren met een strak en modern interieur. Hierbij hoorde ook nieuwe binnendeuren die aansloten bij zijn smaak. In de showroom koos hij de steel look binnendeuren van Albed.

Project: Steel look deur in kozijn

Projecten: Anyway Doors moderne deuren geplaatst

Wij hebben recent verschillende Anyway Doors moderne deuren geplaatst. Deze deuren zijn ideaal in woningen met een moderne en strakke stijl. De zwarte kunststof deuren op de eerste foto hebben een aluminium kozijn met tochtkaders waardoor de deuren geluids- en tochtwerend zijn. 

Project: Steel look deur in kozijn

Project: Houten steel look deur in kozijn

Voor dit project hebben wij een houten steel look deur in een kozijn geplaatst. Het voordeel van een houten steel look deur is dat het in een bestaande houten of stalen kozijn geplaatst kan worden zonder dat het bestaande kozijn wordt verwijderd. Dit scheelt heel veel sloop, stuc en overige werkzaamheden.

Projecten: Diverse schuifdeuren geplaatst

Projecten: Diverse schuifdeuren geplaatst

Wij hebben weer diverse mooie en functionele schuifdeuren mogen plaatsen. Deze schuifdeuren zijn ideaal als een draaideur te veel ruimte inneemt. Dit type schuifdeur wordt ook niet meer begeleid met een rails vanaf de grond, maar de deur wordt volledig afgehangen aan een rails aan de wand of plafond.