Projecten | deurenspecialist Simon Maree
De juiste deur combinatie voor een trendy interieur

Landelijk en modern interieur met een steel look deur

De familie Idema woonde al een aantal jaar comfortabel in hun tussenwoning in Berkel en Rodenrijs. Doordat het gezin groeide, moest de woonkamer verbouwd worden om meer ruimte te creëren. De rest van het interieur kon niet achterblijven. Als entreedeur wilden zij dan ook een plafondhoge steel look deur. 
 
De juiste deur combinatie voor een trendy interieur

Eenheid met steel look deur in industrieel interieur

Familie van Vianen begon direct na de aankoop van hun tussenwoning in Berkel en Rodenrijs met het inrichten van het interieur naar eigen stijl. De laatste stap hierin was het vervangen van de standaard woonkamerdeuren met een plafondhoge steel look deur en een freeslijn opdekdeur.

Modern en landelijk interieur met dubbele taatsdeur

Modern en landelijk interieur met dubbele taatsdeur

Familie van Hagen kocht een geschakelde woning in Bergschenhoek. Het interieur was wat gedateerd en dit wilden zij moderniseren met onder andere een moderne entreedeur. Zij kozen uiteindelijk voor een steel look dubbele taatsdeur die die hun interieur compleet zou maken. 

Robuust en modern steel look deur

Industrieel modern interieur met steel look deuren

Meneer Westerhof uit Delfgauw had zijn woonkamer vernieuwd, echter ontbrak er nog iets. Om de robuuste uitstraling compleet te maken wilde hij steel look deuren van vloer tot aan het plafond in de woonkamer en op de gang.

Robuust en strak met dubbele taatsdeur en opdekdeuren

Stijlvol entree met steel look taatsdeur

[ leestijd: 3 min ]

De familie van Fulpen uit Leiden kocht een aantal jaar geleden een herenhuis met als doel het stap voor stap te renoveren. Het interieur moest vernieuwd worden naar eigen moderne stijl hierbij hoorde dan ook bijpassende nieuwe binnendeuren. Voor de entree wilden ze een glazen steel look deur.

Robuust en strak met dubbele taatsdeur en opdekdeuren

Moderne schuifdeur met 'deluxe gold' glas

Frank en zijn gezin besloten het interieur van hun nieuwbouwwoning direct bij oplevering aan te passen. De opdekdeuren wilden ze vervangen met moderne binnendeuren waaronder een steel look schuifdeur.

Robuust en strak met dubbele taatsdeur en opdekdeuren

Modern appartement met steel look en houtlook taatsdeuren

Familie Imhof wilde naar de stad verhuizen en kochten een nieuwbouw appartement in Amersfoort. Om de unieke indeling van het appartement goed te benutten wilden zij taatsdeuren met steel look en houtlook.

Project: Elegante ontvangst met steel look deuren

Elegant ontvangst met steel look deuren van hout

Een gezin uit Berkel en Rodenrijs wilde bij het betrekken van hun nieuwe woning het interieur veranderen naar eigen smaak. Het gezin wilde een chique modern interieur met nieuwe binnendeuren. In de showroom kozen ze voor de steel look deuren van Houtz.

Project: Grande entree met steel look taatsdeur

Strak en modern gang met minimalistische schuifdeuren

Het nieuwe appartement van een gezin uit Hillegersberg werd direct na aankoop gerenoveerd. Het belangrijkste onderdeel van de renovatie was het vervangen van de vergeelde opdekdeuren. In de showroom kozen ze voor de dichte moderne schuifdeuren van Anyway Doors.

Robuust en strak met dubbele taatsdeur en opdekdeuren

Robuust en strak met dubbele taatsdeur en opdekdeuren

De koop van hun twee onder één kap woning was net rond en familie Maat uit Rijnsburg nam direct al stappen voor een grote verbouwing. Het gehele interieur wilden zij renoveren en hierbij hoorde dan ook nieuwe binnendeuren waaronder een dubbele taatsdeur.