Project Albed wand

Projecten: Albed wand

De industriële trend blijft voorlopig nog wel even aanhouden en daardoor mogen wij dit soort prachtstukken opleveren! Hier ziet u een steel look wand van Albed.

Project houten binnendeur met glas

Projecten: Houten binnendeuren met glas

Wij hebben recent weer stijlvolle houten binnendeuren met glas in hardhouten kozijnen mogen plaatsen. Omdat stalen of aluminium varianten kosten technisch soms wat hoog in de boom kunnen zitten, kan een houten variant de ideale oplossing zijn. 

Anyway Doors binnendeuren

Projecten: Anyway Doors binnendeuren

Het jaar 2018 is halverwege en Simon Maree heeft weer een prachtige Anyway Doors projecten afgerond. Hieronder staan slechts enkele voorbeelden van onze Anyway projecten. Deze projecten zijn afgerond in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Project: Anyway Doors klapdeur

Project: steel look dubbele deur

Simon Maree heeft weer een mooi project afgerond. Deze steel look dubbele deur is een echte eye-catcher! Weer een tevreden klant erbij.

Project Plafondhoge deur geplaatst

Project: Plafondhoge deur geplaatst

Ons montageteam heeft weer een prachtige Plafondhoge deur geplaatst. Plafondhoge deuren zijn helemaal van deze tijd! Het geeft deze woning een strak en ruimtelijk aanzicht.

Steel look deuren van Anyway Doors & Weekamp geplaatst

Projecten: steel look deuren

Bent u al een tijdje op zoek naar nieuwe binnendeuren van staal maar vallen de prijzen tegen? Deze steel-look deuren heb je nu ook in hout en aluminium varianten! Dit zijn recente projecten uit 2018 die we hebben afgerond van beide varianten! 

Project Kamer en Suite 2018

Project: Kamer en Suite

Ons montageteam heeft weer een prachtige Kamer en Suite geplaatst. De Kamer en suite heeft dubbele schuifdeuren en kasten. Het is een stijlvolle 'roomdevider' die past bij de woning. 

Projecten voordeuren 2018

Projecten: klassieke en moderne voordeuren

Klassieke of moderne voordeuren op het oog? Er is voor ieder wat wils bij Simon Maree! Onze voordeuren worden compleet geleverd met beslag en montage. Hieronder zijn enkele afgemaakte voordeur-projecten van begin 2018 te bewonderen. Nieuwsgierig? Kom gerust langs in onze showroom voor inspiratie en advies!

Projecten begin 2018

Projecten: begin 2018

Ook Simon Maree is 2018 weer met veel plezier begonnen aan de vele opdrachten! Hieronder staan enkele opgeleverde resultaten uit de recente weken afgebeeld! Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust langs in onze showroom voor inspiratie en advies!

Project Bussum - Anyway deuren

Project: Anyway Doors deuren geplaatst in Bussum

We hebben recent een prachtig project afgerond in Bussum! Bekijk de foto's van de moderne minimalistische binnendeuren hieronder. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust langs in onze showroom voor inspiratie en advies!

Zoekt u een werkelijk unieke deur? Een deur die de eyecatcher van uw woning is? Dan zijn onze Italiaanse design deuren wat u zoekt!

Bekijk Italiaanse deuren