Projecten steel look 2019

Projecten: steel look binnendeuren

Laatste weken een aantal waanzinnige deuren opgeleverd, waaronder deze resultaten. Ook op zoek naar mooie nieuwe steel look binnendeuren voor uw nieuwbouw woning of ter renovatie? Dan zien we u graag verschijnen in de showroom!

Projecten begin 2019

Projecten: begin 2019

Ook in 2019 hebben onze monteurs weer mooie resultaten opgeleverd. Hieronder staan enkele opgeleverde deuren uit de recente weken afgebeeld! Wilt u ook eindelijk is af van die woonkamer-deur die begint te verkleuren met het kozijn? Wellicht dat een van deze modellen bij u in de smaak valt!

Project Albed wand

Projecten: Albed wand

De industriële trend blijft voorlopig nog wel even aanhouden en daardoor mogen wij dit soort prachtstukken opleveren! Hier ziet u een steel look wand van Albed.

Project houten binnendeur met glas

Projecten: Houten binnendeuren met glas

Wij hebben recent weer stijlvolle houten binnendeuren met glas in hardhouten kozijnen mogen plaatsen. Omdat stalen of aluminium varianten kosten technisch soms wat hoog in de boom kunnen zitten, kan een houten variant de ideale oplossing zijn. 

Anyway Doors binnendeuren

Projecten: Anyway Doors binnendeuren

Het jaar 2018 is halverwege en Simon Maree heeft weer een prachtige Anyway Doors projecten afgerond. Hieronder staan slechts enkele voorbeelden van onze Anyway projecten. Deze projecten zijn afgerond in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Project: Anyway Doors klapdeur

Project: steel look dubbele deur

Simon Maree heeft weer een mooi project afgerond. Deze steel look dubbele deur is een echte eye-catcher! Weer een tevreden klant erbij.

Project Plafondhoge deur geplaatst

Project: Plafondhoge deur geplaatst

Ons montageteam heeft weer een prachtige Plafondhoge deur geplaatst. Plafondhoge deuren zijn helemaal van deze tijd! Het geeft deze woning een strak en ruimtelijk aanzicht.

Steel look deuren van Anyway Doors & Weekamp geplaatst

Projecten: steel look deuren

Bent u al een tijdje op zoek naar nieuwe binnendeuren van staal maar vallen de prijzen tegen? Deze steel-look deuren heb je nu ook in hout en aluminium varianten! Dit zijn recente projecten uit 2018 die we hebben afgerond van beide varianten! 

Project Kamer en Suite 2018

Project: Kamer en Suite

Ons montageteam heeft weer een prachtige Kamer en Suite geplaatst. De Kamer en suite heeft dubbele schuifdeuren en kasten. Het is een stijlvolle 'roomdevider' die past bij de woning. 

Projecten voordeuren 2018

Projecten: klassieke en moderne voordeuren

Klassieke of moderne voordeuren op het oog? Er is voor ieder wat wils bij Simon Maree! Onze voordeuren worden compleet geleverd met beslag en montage. Hieronder zijn enkele afgemaakte voordeur-projecten van begin 2018 te bewonderen. Nieuwsgierig? Kom gerust langs in onze showroom voor inspiratie en advies!

Aangepaste openingstijden

Wij zijn gesloten van 19 t/m 24 augustus. Vanaf maandag 26 augustus zijn wij geopend en bent u weer van harte welkom.