Project: Industriële binnendeur

Project: Industriële binnendeur

We hebben weer een mooi project mogen opgeleveren, een industriële opdekdeur. Ook op zoek naar een mooie binnendeur voor uw woning? Dan zien we u graag verschijnen in een van onze showrooms.

Projecten steel look 2019

Projecten: steel look binnendeuren

We hebben weer een aantal waanzinnige deuren mogen opleveren, waaronder deze resultaten. Ook op zoek naar mooie nieuwe steel look binnendeuren voor uw nieuwbouw woning of ter renovatie? Dan zien we u graag verschijnen in de showroom!

Project glazen scheidingswand 2019

Project: glazen scheidingswand

Simon Maree heeft recent een prachtige scheidingswand mogen plaatsen. Soms zijn openslaande deuren of dichte wanden niet ideaal als afscheiding.

Project houten binnendeur met glas

Projecten: Houten binnendeuren met glas

Wij hebben recent weer stijlvolle houten binnendeuren met glas in hardhouten kozijnen mogen plaatsen. Omdat stalen of aluminium varianten kosten technisch soms wat hoog in de boom kunnen zitten, kan een houten variant de ideale oplossing zijn. 

Project Albed wand

Projecten: Albed wand

De industriële trend blijft voorlopig nog wel even aanhouden en daardoor mogen wij dit soort prachtstukken opleveren! Hier ziet u een steel look wand van Albed.

Projecten begin 2019

Projecten: 2019

Ook in 2019 hebben onze monteurs weer mooie resultaten opgeleverd. Hieronder staan enkele opgeleverde deuren uit de recente weken afgebeeld! Wilt u ook eindelijk is af van die woonkamer-deur die begint te verkleuren met het kozijn? Wellicht dat een van deze modellen bij u in de smaak valt!

Anyway Doors binnendeuren

Projecten: Anyway Doors binnendeuren

Het jaar 2018 is halverwege en Simon Maree heeft weer een prachtige Anyway Doors projecten afgerond. Hieronder staan slechts enkele voorbeelden van onze Anyway projecten. Deze projecten zijn afgerond in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Project Plafondhoge deur geplaatst

Project: Plafondhoge deur geplaatst

Ons montageteam heeft weer een prachtige Plafondhoge deur geplaatst. Plafondhoge deuren zijn helemaal van deze tijd! Het geeft deze woning een strak en ruimtelijk aanzicht.

Steel look deuren van Anyway Doors & Weekamp geplaatst

Projecten: steel look deuren

Bent u al een tijdje op zoek naar nieuwe binnendeuren van staal maar vallen de prijzen tegen? Deze steel-look deuren heb je nu ook in hout en aluminium varianten! Dit zijn recente projecten uit 2018 die we hebben afgerond van beide varianten! 

Project Kamer en Suite 2018

Project: Kamer en Suite

Ons montageteam heeft weer een prachtige Kamer en Suite geplaatst. De Kamer en suite heeft dubbele schuifdeuren en kasten. Het is een stijlvolle 'roomdevider' die past bij de woning.