010 511 59 05
Project Bussum - Anyway deuren

Project Bussum

We hebben recent een prachtig project afgerond in Bussum! Bekijk de foto's van de moderne minimalistische binnendeuren hieronder. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust langs in onze showroom voor inspiratie en advies!

Plafondhoge deur van Anyway Doors

Plafondhoge deur van Anyway Doors

Voor dit project hebben we een plafondhoge stalen deur van Anyway Doors geplaatst. Deze unieke stalen binnendeur heeft een prachtige afwerking met kruisroeden. We hebben er weer een tevreden klant uit Rotterdam bij!

Moderne 'steel look' deur van Anyway Doors

Moderne 'steel look' deur geplaatst

Begin juni hebben wij een moderne 'steel look' deur van Anyway Doors geplaatst. Tevreden klant: "Super mooie deur! Geleverd en geplaatst door Simon Maree!"

Prachtige inloopkast

Prachtige inloopkast geplaatst

Van de week hebben we een prachtige inloopkast mogen plaatsen. Bekijk de foto's en oordeel zelf. 

Massief houten voordeuren

Massief houten voordeuren geplaatst

Deze massief houten voordeuren zijn naar volle tevredenheid geplaatst in Den Haag! De deuren zijn niet alleen prachtig om te zien, maar brengen ook grote voordelen met zich mee. 

Kamer en Suite in verkoopcentrum

Kamer en Suite in verkoopcentrum

Gave samenwerkingen in het verkoopcentrum van "Gouden buurten". We hebben een stijlvolle kamer en suite op maat gemaakt en gemonteerd.

Kozijn vervangen in Zevenhuizen

Kozijn vervangen in Zevenhuizen

Voor een project in Zevenhuizen hebben wij een oude klassieke pui aangepast naar een moderne pui. De nieuwe moderne look past uitstekend bij de uitstraling van de woning.

Project villa Duitsland

Project villa Duitsland

In april 2014 hebben wij een schitterend project afgerond in Glindenberg, Duitsland. Voor dit project hebben wij de levering en plaatsing van binnendeuren en kozijnen verzorgd.

Project schuifkast Portugaal

Project schuifkast Portugaal

In januari 2014 hebben wij een complete schuifdeurkast op maat geleverd en gemonteerd in Poortugaal, Rotterdam. De schuifdeurkast is met luxe schuifdeuren tot aan het plafond geplaatst.