Houten taatsdeuren als stijlvolle afscheiding in Voorburg

In het charmante Voorburg hebben we onlangs een project afgerond dat perfect illustreert hoe functionaliteit en esthetiek hand in hand kunnen gaan. Bianca, de bewoonster van het huis, was op zoek naar een manier om haar woonkamer een unieke uitstraling te geven, zonder in te boeten op functionaliteit. Na een grondige zoektocht en een bezoek aan onze showroom, vond zij samen met de adviseur de perfecte oplossing: houten taatsdeuren. 

Bianca's interieur kenmerkt zich door een verfijnde mix van Franse elegantie, klassieke elementen en moderne accenten. Om deze unieke stijl aan te vullen, zocht Bianca naar een deur die zowel stijlvol als functioneel was. Ze wilde de ruimte tussen haar keuken en woonkamer kunnen afsluiten, zonder in te leveren op de openheid en het ruimtelijke gevoel van haar huis. Een taatsdeur bleek de perfecte oplossing. 

Houten Taatsdeuren: Een Stijlvolle Oplossing

De houten taatsdeuren die we bij Bianca hebben geplaatst, van het merk Albo deuren, staan bekend om hun kwaliteit en vakmanschap. In principe kan deze deur geplaatst worden op een taatscharnier, een schuifdeursysteem of als een normale scharnierdeur, wat zorgt voor veelzijdigheid en gemak.

Bianca wilde het gemak van een taatsdeur en koos hierbij voor een roede verdeling van 8 vlakken, wat de deur een Franse, chique uitstraling geeft. De deur is afgelakt in het wit, waardoor deze subtiel opgaat in het interieur, maar tegelijkertijd een stijlvol statement maakt. De design deurkrukken met een bronzen afwerking voegen een extra laag van elegantie en rijkdom toe aan het geheel.

 Houten Taatsdeuren Albo Deuren binnendeuren Wit Staal Look 3

Houten taatsdeuren met Een Totale Ervaring

Bianca vond het belangrijk om het product in het echt te zien en te voelen voordat ze haar beslissing maakte. Onze showroom bood haar deze mogelijkheid. Van het inmeten tot aan de montage, alles werd verzorgd door ons ervaren team, iets waar Bianca bijzonder tevreden over was. Ze benadrukte hoe fijn het was om alles op één plek te kunnen regelen en dat het eindresultaat haar verwachtingen overtroffen heeft.

Houten Taatsdeuren Albo Deuren binnendeuren Wit Staal Look

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht