Onzichtbare kozijnen met moderne binnendeuren

Een bijzonder project in Rotterdam waar wij onzichtbare kozijnen met dichte moderne binnendeuren geplaatst hebben bij een echtpaar. Zij gingen namelijk hun woning renoveren en wilden hierin minimalistische deuren.

Minimalistisch interieur

Het echtpaar had grote plannen voor hun vrijstaande woning in Rotterdam. Zowel de benedenverdieping als de bovenverdieping werden aangepakt. Zo werd de keuken compleet vernieuwd maar ook de vloeren en de badkamers en toiletten. Om het compleet te maken wilden zij minimalistische deuren. In onze showroom viel hun oog op de Xinnix onzichtbare deurkozijnen met een moderne binnendeur van MDF.

Het bijzondere aan de deurkozijnen van Xinnix is dat deze in de muur weggestuct zijn. Dit zou dan ook goed passen binnen het minimalistisch interieur van het echtpaar. Zij wilden dan ook deze onzichtbare kozijnen met moderne binnendeuren voor alle kamers op de beneden- en bovenverdieping.

 

Onzichtbare kozijnen

De minimalistische deurstystemen van Xinnix zorgen voor een unieke uitstraling. De onzichtbare aluminium deurkozijnen werden namelijk gemonteerd in de wand. Vervolgens werden de wanden voorzien van gipsplaten en vervolgens volledig afgewerkt met een laagje stucwerk.

De dichte vlakke binnendeuren werden een aantal weken na het stucen gemonteerd. Deze binnendeuren zijn van MDF gemaakt waardoor ze een vlakke en gladde afwerking hebben. Om de strakke uitstraling compleet te maken worden deze gemonteerd met verdekte scharnieren. 

 

 

 

"Echt vakmanschap" 

Het echtpaar is tevreden met de nieuwe binnendeuren en met onze vakmannen. "Alles is echt met vakmanschap geplaatst", vertellen zij ons. "De montage gebeurde in twee etappes en dat verliep echt op schema", vertellen zij verder. Hun woning is met de nieuwe binnendeuren dan ook echt compleet.

 Simon Maree Deurenspecialist Onzichtbare Kozijnen Xinnix Minimalistisch website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht