Projecten: Houten binnendeuren met glas

Wij hebben recent weer stijlvolle houten binnendeuren met glas in hardhouten kozijnen mogen plaatsen. Het voordeel van stompe houten deuren is dat we deze ook in bestaande kozijnen plaatsen. Hierdoor hoef je de sparing niet vrij te maken, af te werken of enige voorbereiding te treffen. Daarnaasst scheelt het ook in de kosten voor nieuwe kozijnen en de montage van de nieuwe kozijnen. Ook ten opzichte van stalen of aluminium varianten is een houten binnen kosten technisch voordeliger. Kortom een houten binnendeur kan voor u de ideale oplossing zijn om uw interieur een frisse nieuwe uitstraling te geven. 

Plafondhoog

Een houten deur van bijvoorbeeld Weekamp kan samen met je kozijn plafond hoog worden gemaakt. Deuren van 2,60 hoog zijn tegenwoordig dagelijkse kost. Deze steel-look deuren zijn in verschillende varianten beschikbaar. Houdt u meer van een rustigere uitstraling met 3 of 4 vlakken glas? Of had u liever een wat speelser kruis in de deur? Het is allemaal mogelijk.

 

Inmeten en monteren

Stijl en kwaliteit staan bij onze houten deuren hoog in het vaandel. In de showroom kunt u met persoonlijk advies een deur uitkiezen die het best past bij uw woning. Aan de hand daarvan maken wij een nette offerte. Wij komen altijd zelf inmeten en monteren. Hierdoor garanderen wij niet alleen kwaliteit maar ook ontzorging. Interesse?Kom gerust eens langs onze showroom voor inspiratie en advies of maak vrijblijvend een afspraak via onze afspraak-module

 

 

Meer deuren bekijken   Afspraak maken

 

Project - Houten binnendeur met glas - 1
Project - Houten binnendeur met glas - 2
Project - Houten binnendeur met glas - 3
Project - Houten binnendeur met glas - 4

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}

Terug naar overzicht