Houtz deuren | deurenspecialist Simon Maree

Sinds 1923

Houtz

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting.

Bezoek showroom
Unknown 1
Unknown 1

Houtz deuren

Houtz deuren zijn bijzondere houten deuren. Maatwerk is standaard voor Houtz deuren, waardoor elke deur zijn eigen unieke uitstraling heeft. Wij leveren Houtz deuren voor diverse smaken en interieurs. Het ontwerp van de deur wordt compleet afgestemd op uw vraag, waarbij de architectuur van het huis altijd wordt meegenomen. 

 

 

 

Verschillende finishes

Houtz deuren leveren wij in verschillende soorten finishes:

  • Bamboe
  • Eiken
  • Barnwood
  • Gespoten deuren
  • Gestucte deuren
  • (Brons) beplakte deuren

Geselecteerde Houtz-dealer

Als geselecteerde dealer van Houtz deuren hebben wij alle kennis in huis om u goed te adviseren. Houtz binnen- en buiten deuren leveren wij in alle soorten en maten. Van draaideuren tot taatsdeuren. Ook het monteren van Houtz deuren kunt u aan ons toevertrouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of advies over Houtz deuren? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?