Schuifdeurkast op maat | Deurenspecialist Simon Maree

Schuifdeurkast op maat

Verkoper Sam is in het bezit van zijn timmermansdiploma. Hij is de verkoper bij uitstek die u op een open en eerlijke manier kan voorzien van de juiste informatie over de verschillende schuifdeurkasten. Onze vakmensen hebben ruime ervaring en kunnen de schuifdeurkasten in de door u gewenste formaten realiseren. 

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren. Pas uw cookievoorkeuren aan

 

Schuifdeurkasten op maat gemaakt

Van eenvoudig tot zeer luxe en uitgebreid worden de schuifdeurkasten op maat gemaakt. De keuze is aan u. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Zelfs in zeer specifieke ruimtes kunnen wij voor creatieve oplossingen zorgen. Dit geeft ruimte en rust in uw woning.

 

Informatie over schuifdeurkasten

Meer informatie over onze schuifdeurkasten? Kom gerust eens langs in onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ook vrijblijvend een afspraak maken.
 

 

Afspraak maken

Impressie

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?