Schuifdeurkast op maat

Verkoper Sam is in het bezit van zijn timmermansdiploma. Hij is de verkoper bij uitstek die u op een open en eerlijke manier kan voorzien van de juiste informatie over de verschillende schuifdeurkasten. Onze vakmensen hebben ruime ervaring en kunnen de schuifdeurkasten in de door u gewenste formaten realiseren. 

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

 

Schuifdeurkasten op maat gemaakt

Van eenvoudig tot zeer luxe en uitgebreid worden de schuifdeurkasten op maat gemaakt. De keuze is aan u. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Zelfs in zeer specifieke ruimtes kunnen wij voor creatieve oplossingen zorgen. Dit geeft ruimte en rust in uw woning.

 

Informatie over schuifdeurkasten

Meer informatie over onze schuifdeurkasten? Kom gerust eens langs in onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ook vrijblijvend een afspraak maken.
 

Route naar de showroom   Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in onze showroom? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast de deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons team leveren wij een kwaliteitsproduct. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren. Tevens hebben wij jarenlang ervaring in houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na de installatie van uw deur voor u klaar.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Advies op maat

Wilt u advies op maat over binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?

Aangepaste openingstijden

I.v.m. de feestdagen zijn wij gesloten van 24 december t/m 3 januari 2019. Vanaf vrijdag 4 januari 2019 zijn wij geopend en bent u weer van harte welkom

Voor vragen of afspraken, kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Contact opnemen