Projecten: Houten binnendeuren met glas

Projecten: Houten binnendeuren met glas

Wij hebben recent weer stijlvolle houten binnendeuren met glas in hardhouten kozijnen mogen plaatsen. Omdat stalen of aluminium varianten kosten technisch soms wat hoog in de boom kunnen zitten, kan een houten variant de ideale oplossing zijn. 

Plafondhoog

Een houten deur van bijvoorbeeld Weekamp kan samen met je kozijn plafond hoog worden gemaakt. Deuren van 2,60 hoog zijn tegenwoordig dagelijkse kost. Deze steel-look deuren zijn in verschillende varianten beschikbaar. Houdt u meer van een rustigere uitstraling met 3 of 4 vlakken glas? Of had u liever een wat speelser kruis in de deur? Het is allemaal mogelijk.

 

Inmeten en monteren

Stijl en kwaliteit staan bij onze houten deuren hoog in het vaandel. In de showroom kunt u met persoonlijk advies een deur uitkiezen die het best past bij uw woning. Aan de hand daarvan maken wij een nette offerte. Wij komen altijd zelf inmeten en monteren. Hierdoor garanderen wij niet alleen kwaliteit maar ook ontzorging. Interesse?Kom gerust eens langs onze showroom voor inspiratie en advies of maak vrijblijvend een afspraak via onze afspraak-module

 

 

Meer deuren bekijken   Afspraak maken

 

Project - Houten binnendeur met glas - 1
Project - Houten binnendeur met glas - 2
Project - Houten binnendeur met glas - 3
Project - Houten binnendeur met glas - 4

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

Terug naar overzicht