Projecten: Anyway Doors moderne deuren geplaatst

Projecten: Anyway Doors moderne deuren geplaatst

Wij hebben recent verschillende Anyway Doors moderne deuren geplaatst. Deze deuren zijn ideaal in woningen met een moderne en strakke stijl. De zwarte kunststof deuren op de eerste foto hebben een aluminium kozijn met tochtkaders waardoor de deuren geluids- en tochtwerend zijn. 

Openen in beide richtingen

Deze moderne binnendeuren van Anyway Doors zijn verkrijgbaar in een groot scala aan kleuren en afwerkingen. Denk aan verschillende wit en grijstinten maar ook marmer en houtprinten. De deur heeft tevens een taatsfunctie waardoor de deur in beide richtingen kan openen. De scharnieren draaien vanuit het kozijn (uniek scharnier patent van Anyway Doors) en hebben geen vloerpuntsmontage, ideaal als er vloerverwarming ligt. 

 

Project - Anyway Doors moderne deuren 1
Project - Anyway Doors moderne deuren 2
Project - Anyway Doors moderne deuren 3

 

Meer weten?

Naast de moderne deuren van Anyway Doors hebben wij ook veel andere deursoorten en verschillende keuzes in scharnieren, sloten en deurbeslag om de deur helemaal af te maken. Bekijk hier meer voorbeelden van onze binnendeuren. Meer informatie of een persoonlijk advies over onze binnendeuren? Maak gerust een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

MEER DEUREN BEKIJKEN   Afspraak maken

 

 

Terug naar overzicht