Dubbele aluminium taatsdeur Schiedam | Simon Maree

Dubbele aluminium taatsdeur en plafondhoge binnendeuren in Schiedam

Wij monteerden een dubbele taatsdeur met een ‘’steel look’’ in een woning in Schiedam. Een koppel heeft onlangs besloten bij elkaar in te gaan trekken en gingen samen op zoek naar nieuwe moderne binnendeuren. Na een bezoek in onze showroom kozen zij een steel look taatsdeur als scheiding tussen de gang en de woonkamer. Op de gang zelf werden meerdere kamerhoge deuren van Plafondhogedeur geplaatst.

 

 

Verbinding tussen de gang en woonkamer

De aluminium deuren van Anyway Doors hebben een 'steel look' uiterlijk. Dit zijn deuren die werkelijk in elke interieurstijl tot hun recht komen. Met zwart geanodiseerd aluminium of hout passen de deuren in zowel klassiek als een modern interieur.

Taatsdeuren zijn exclusieve deuren die alleen op afgewerkte wanden gemonteerd kunnen worden. Na het stucen van de woonkamer zijn de wanden voorzien om de ranke kozijnen te plaatsen waar de deuren in gemonteerd worden. De kozijnen en de taatsdeuren zijn beiden voorzien van tocht- en geluidsreductie. Hier scheidt de dubbele taatsdeur de woonkamer met de hal, waar de voordeur zit. Dit zorgt ervoor dat de warmte in de woonkamer blijft en er geen koude lucht uit de hal naar binnen komt.

 
 

Kamerhoge deuren op de gang

Op de gang zijn meerdere kamerhoge deuren van Plafondhogedeur geplaatst. De oude opdekdeuren werden vervangen voor dichte deuren met houten kozijnen van vloer tot plafond. Zij vonden het deurmodel Linda het beste in het interieur passen.

Het voordeel hiervan is dat deze binnendeuren zonder stucwerk, verbouwing of sloopwerk geplaatst kunnen worden. Zo kunt u met eenvoud de opdekdeuren in uw interieur vervangen.   

 

Simon Maree Deurenspecialist Gouden Brass Deur Steel Look Deuren Rotterdam website image Kamerhoge Binnendeur

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht