Dubbele aluminium taatsdeur Schiedam | Simon Maree

Dubbele staal look taatsdeur in Berkel en Rodenrijs

Wij monteerden een dubbele staal look taatsdeur bij een gezin uit Berkel en Rodenrijs. Zij bezochten enige tijd terug onze showroom en kozen voor deze aluminium taatsdeuren om de keuken en de woonkamer te verbinden.

 

 

Verbinding tussen de gang en woonkamer

Anyway Doors biedt een elegante en onderhoudsvriendelijke dubbele taatsdeur met een 'steel look' uitstraling. De aluminium profielen van deze deuren zijn geannodiseerd en voorzien van een zwarte kleur, waardoor ze krasvast zijn en gemakkelijk te onderhouden zijn. Deze exclusieve deuren kunnen alleen op afgewerkte wanden worden gemonteerd en worden geleverd met een bijbehorend rank kozijn.

De deuren en kozijnen zijn voorzien van tochtborstels die zorgen voor aanzienlijk veel tocht- en geluidsreductie. De dubbele taatsdeur is ideaal om de woonkamer van de hal te scheiden en om warmte in de woonkamer te behouden zonder dat er koude lucht uit de hal naar binnen komt.

 

Netjes gemonteerd

Het gezin is blij met de nieuwe deuren. "We merken een aanzienlijk verschil met tocht en geluid vanuit de andere ruimtes.", vertellen zij aan ons. Ook over de timmermannen die de deuren gemonteerd hebben zijn ze te spreken. "Ze gingen nauwkeurig te werk enj aangezien het grote deuren zijn was dit ook nodig. Na de montage lieten ze het ook heel netjes achter. Kortom echt top!", sluiten zij af.

Simon Maree Deurenspecialist Gouden Brass Deur Steel Look Deuren Rotterdam website image Kamerhoge Binnendeur

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht