Aluminium taatsdeuren met staal look in Den Haag

Een koppel uit Scheveningen, Den Haag, bezocht enige tijd terug onze showroom in hun zoektocht naar nieuwe binnendeuren voor hun twee-onder-een-kap-villa. Zij kozen uiteindelijk voor een drie aluminium taatsdeuren voor de woonkamer, keuken en entree van hun woning. Op de benendenverdieping monteerden wij ook een viertal dichte freeslijndeuren in bestaande houten kozijnen.

 

 

Taatsdeuren voor de woonkamer, de keuken en de entree

Het koppel had namelijk een volledige verbouwing van hun woonkamer en de keuken uitgestippeld. Zij zochten echter nog naar industriële binnendeuren om de entree beneden en voor boven om de keuken en woonkamer af te sluiten van de gang en trappenhuis. Na een bezoek aan de showroom besloten zijn voor steel look pivoterende deuren van het merk Anyway Doors te gaan.

Taatsdeuren staan doorgaans niet bekend om hun tocht- en geluidsreducerende functie omdat er dan rondom de deur ruime kieren of naden zitten. Deze aluminium taatsdeuren onderscheiden zich van menig andere door het ranke aluminium kozijn waar de de deuren in dichtvallen. De deur en het kozijn zijn daarnaast voorzien van dikke tochtrubbers die zorgen voor nog meer tocht- en geluidsreductie. 

 
 

Dichte freeslijndeuren in bestaande kozijnen

De binnendeuren op de benedenverdieping besloten zij ook te vervangen. Hiervoor kozen zij voor de freeslijndeuren met een asymetrische kruis van het merk Plafondhogedeur. Deze stompe binnendeuren werden in hun bestaande houten kozijnen gemonteerd. Dit was voor het koppel ideaal omdat ze geen moment zonder een deur zaten en er ook geen sloopwerk of stucwerk bij kwam kijken. 

Om eenheid te hebben in hun interieur kozen zij voor deze dichte deuren bewust voor een deurmodel met een asymetrische kruis. Dit sluit namelijk aan op het ontwerp van de aluminium taatsdeuren. Daarnaast zorgt het zwarte hoekige deurbeslag op deze binnendeuren voor nog meer eenheid.

 

 

"Ze gingen netjes en vakkundig te werk"

De vrouw des huize was tijdens de montage aanwezig en was te spreken over hoe onze timmermannen te werk gingen. "Het was direct duidelijk dat zij een bak aan ervaring hebben met deuren", vertelde ze als eerste aan ons. "De taatsdeuren plaatsten zij zorgvuldig. Dat was ook nodig aangezien ze erg groot en zwaar zijn", vervolgt ze. Ze was bovenal erg blij dat de timmermannen alles netjes achterlieten. "Bij elke stap in de montage werd de stofzuiger erbij gepakt om het netjes te houden, echt superfijn", benadrukt de vrouw des huizes.

Het koppel is dan ook tevreden met het eindresultaat en de functionaliteit van de taatsdeuren. "We merken echt een enorm verschil in tocht en geluid vanuit de gang en trappenhuis. Dat kwam extra fijn uit toen de gasprijzen omhoog schoten", sluiten beiden het interview af.

Simon Maree Deurenspecialist Steel Look Taatsdeuren Pivot Anyway Doors Aluminium Den Haag

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht