Aluminium taatsdeur in Rijswijk

Gregory wilde een grote taatsdeur in de woonkamer van zijn nieuwe appartement in Rijswijk. Hij bezocht onze showroom in Berkel en Rodenrijs en koos uiteindelijk voor een bronskleurige taatsdeur van aluminium. 

 

 

Aluminium taatsdeur in brons

Gregory betrok enige tijd terug zijn nieuwe appartement in Rijswijk en bezocht onze showroom in Berkel en Rodenrijs voor een nieuwe binnendeur. Hij wilde namelijk zijn woonkamer en gang verbinden met een steel look taatsdeur. Hier stond nog een oude deur met een metalen kozijn. De oude deur liet hij alvorens verwijderen door zijn aannemer en tevens werd de sparing groter gemaakt zodat hier een grote taatsdeur in kon.

Na het adviesgesprek koos hij voor een bronzen taatsdeur met een asymetrische kruis als roedeverdeling. De bronzen taatsdeur is gemaakt van aluminium waarbij de profielen geanodiseerd zijn. Hierdoor zijn is het geheel onderhoudsvriendelijk en krasvaster.

 
 

Echte eyecatcher in interieur

Gregory is tevreden met het eindresultaat. "Het was uiteindelijk een flinke klus, ik heb de sparing namelijk zo laten maken dat het mogelijk was", verteld hij aan ons. Hij heeft namelijk een kozijn gezet om de wand heen zodat hierin het scharnier voor de taatsdeur in geplaatst kon worden. "De monteurs plaatsten het geheel vakkundig en nauwkeurig, dat is ook te zien aan het eindresultaat", sluit hij het interview af. 

Simon Maree Deurenspecialist Aluminium Taatsdeur Bronzen Taatsdeuren Steel Look Rijswijk Den haag website image

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht