Aluminium taatsdeuren en dichte deuren in Hoorn

In het charmante Hoorn heeft familie Klinkhamer hun woning verrijkt met bijzondere nieuwe binnendeuren voor hun nieuwbouwwoning. Ze zochten allereerst naar een deur voor de keuken die niet alleen mooi, maar ook praktisch zou zijn. Uiteindelijk kozen zij ervoor de gehele benedenverdieping te voorzien van moderne taatsdeuren.

 

De keuze voor aluminium taatsdeuren

De familie Klinkhamer bezocht dus allereerst onze showroom voor een dichte taatsdeur om de keuken met de hal naar de achterdeur te verbinden. Hun woning was destijds nog in aanbouw maar ze wilden wel alvast hier de keuze in maken. Tijdens hun bezoek aan onze showroom vielen ze voor een aluminium glazen taatsdeur van het merk Anyway Doors. Deze deur combineert een strak design met functionaliteit. Het bijzondere aan deze glazen taatsdeur is dat het gemonteerd wordt met een ranke alumium kozijn. Dit kozijn is voorzien van dikke tochtkaders waarin de glazen taatsdeur dan sluit waardoor het aanzienlijk veel tocht- en geluid reduceert. Dit zou voor hun de ideale woonkamerdeur zijn. Zo konden ze een stakke taatsdeur realiseren zonder dat er veel tocht en kou vanuit de hal naar de voordeur binnenkomt.

Verder kozen zij ook ervoor om hun woonkamer af te scheiden van de eetkamer met dubbele taatsdeuren. Hoewel deze deuren hier doorgaans openstaan, komen ze goed van pas deze als er bezoek is of als zij een filmavond houden. De dubbele taatsdeuren zijn namelijk ook voorzien van het kozijn met dikke tochtkaders met de tocht- en geluidsreducerende functie.

Dichte moderne deuren op de bovenverdieping

Op de bovenverdieping monteerden koos de familie voor dichte taatsdeuren met een resopal decorlaag. Deze resopal decorlaag is beschikbaar in diverse kleuren en designs waarbij het gezin koos voor een artic-white kleur. Het bijzondere aan Resopal is dat het zeer onderhoudsvriendelijk en krasvast is. Daarnaast is de deur opgebouwd uit verschillende lagen die zorgen voor een isolerende functie. Het is dus niet alleen een taatsdeur met een unieke uitstraling.

Taatsdeuren Aluminium Hoorn Anyway Doors Website Banner DSC06381 Enhanced NR

Montage zonder zorgen

We waren benieuwd hoe de montage van de deuren verliep. Tijdens de fotoshoot kregen we de kans dit te vragen aan mevrouw Klinkhamer. Ze was er op de dag van de montage zelf bij en zag de transformatie voor eigen ogen gebeuren. “De installatie van de deuren was werkelijk in goede handen. De timmermannen gingen vakkundig te werk en lieten alles ook netjes achter”, verteld mevrouw Klinkhamer aan ons.

 

Deze keuze weerspiegelt de wens van de familie Klinkhamer voor een huis dat zowel stijlvol als comfortabel is. Het laat zien hoe de juiste binnendeur het verschil kan maken in een woning, iets waar wij bij Simon Maree ons volledig in kunnen vinden.

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht