Unieke bronzen schuifdeuren van Italiaans design

Een gezin uit Berkel en Rodenrijs wilde unieke deuren in hun vernieuwde woning. Zij hadden een grote verbouwing van 6 maanden gepland en hierin wilden zij deuren die de uitstraling in hun woning compleet zouden maken. Zij kozen voor bronzen schuifdeuren van Italiaans design.

Simon Maree Deurenspecialist Schuifdeuren Brass Bronzen Schuifdeuren Steel Look Deuren Albed Italiaanse Binnendeuren

Het kantoor aan huis

Een belangrijk onderdeel van de verbouwing was het kantoor aan huis. Dit werd verplaatst naar de leefruimte waar de keuken, eetkamer en woonkamer aan grenzen. Voor het kantoor aan huis wilden zij unieke schuifdeuren om de ruimte af te schermen wanneer het niet in gebruik is.

 

 

Deuren van Italiaans design

Op basis van het ontwerp van hun interieurdesigner en het adviesgesprek in de showroom besloten zij voor bronzen schuifdeuren van Italiaans design te gaan. Verder wilden zij een schuifdeur in dezelfde stijl om de gang van de woonkamer af te sluiten.

Deze Italiaanse designdeur heeft aluminium dwarsbalken die zorgen voor een minimalistische uitstraling. Aan de achterkant van deze dwarsbalken is het glas bevestigd.

De schuifdeuren zijn gemonteerd op schuifrails die in het plafond en in de vloer verzonken zijn. Door het soft close systeem dat erbij geplaatst is, sluiten de deuren subtiel en nagenoeg geruisloos.

 

 

 

Scharnierdeur voor de voorraadruimte

Het gezin wilde ook voor de voorraadruimte op de benedenverdieping dezelfde deur aanhouden. Dit moest echter wel een scharnierdeur zijn met satijnglas. Bij de deuren van Albed is er veel mogelijk. Dezelfde deur die zij als schuifdeur hebben is mogelijk als scharnierdeur of als taatsdeur. Hun keuze om hier een scharnierdeur van te maken was zeker mogelijk.

"Het advies in de showroom heeft ons erg geholpen bij het nemen van de juiste beslissing voor de deuren" vertelt het gezin. Ze zijn dan ook erg blij met het resultaat. "De deuren complimenteren het interieurontwerp in onze woning", vertellen ze verder. "Van de keuze voor verzonken rails hebben we geen moment spijt, het ziet er echt heel netjes uit", vertelt het gezin aan ons. 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht