Bronzen taatsdeur en houten binnendeuren in Leiden

In het hart van Leiden hebben wij een woonvisie tot leven gewekt die klassieke charme met moderne elegantie verweeft. Wij monteerden namelijk een bronzen taatsdeur en diverse houten binnendeuren met kozijnen in een nieuwbouwappartement in Leiden.

De bewoners gingen het appartement volledig naar eigen smaak inrichten en wilden ook unieke binnendeuren die zouden aansluiten op het interieur. Op de bovenverdieping brengt de PVC visgraatvloer warmte en klassieke elegantie, terwijl de benedenverdieping met zijn strakke grijze gietvloer moderniteit en openheid uitstraalt.

Bronzen Taatsdeur: Een Stijlvolle Oplossing

De bronzen taatsdeur van aluminium op de bovenverdieping vormt een stijlvol middelpunt, perfect passend bij de rijke houten vloer. Deze bronzen deur combineert luxe met functionaliteit en zorgt voor een naadloze overgang tussen de hal naar de slaapkamers en de woonkamer. De taatsdeur van het merk Anyway Doors is gemaakt van ranke aluminium profielen. Door de anodisatiebehandeling is het aluminium niet alleen krasvaster maar ook onderhoudsvriendelijker geworden, en heeft het een stijlvolle bronzen kleur gekregen. Deze deur past perfect in het moderne interieur door zijn functionaliteit en strakke design.

 Bronzen Taatsdeuren Houten Binnendeuren Simon Maree Deurenspecialist

Houten binnendeuren met kozijnen

Naast de bronzen taatsdeur monteerden wij in het appartement ook diverse houten binnendeuren met kozijn. Hoewel het appartement een zeer open indeling heeft, zoals een open slaapkamer met aanliggende wastafel en ligbad, zijn er ook kamer die de bewoners met een deur wilden afsluiten. Hier kozen zij voor houten binnendeuren met kozijnen. 

 

 

Hoewel de strakke uitstraling van de dichte vlakke binnendeuren goed aansluiten op hun interieur, was dit niet de belangrijkste reden voor de keuze. De houten binnendeuren en de kozijnen bieden namelijk aanzienlijke meer reductie van tocht en geluid vanuit de andere ruimtes vergeleken met taatsdeuren en schuifdeuren. De vlakke binnendeuren werden in de grondverf gemonteerd. Hierdoor kunnen onze timmermannen op de klus nog eventuele aanpassingen toebrengen zodat iedere deur en kozijn goed hangt en sluit. De deuren en de kozijnen zijn naderhand nog gekit en afgelakt door de schilder.

Houten Binnendeuren met Kozijnen Leiden Deurenspecialist Simon Maree DSC03803 2 Enhanced NR

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht