Bronzen taatsdeur als eyecatcher

Tom en zijn gezin verhuisden van Zoetermeer naar een nieuwbouwwoning in Rijswijk. Zij kozen ervoor om de hele woning anders in te delen en in te richten. In de woonkamer wilden zij een echte eyecatcher en kozen voor een bronzen taatsdeur met een asymetrische kruis.

In de nieuwe woning werden er diverse delen van de woning ingericht naar eigen stijl. De keuken wilden ze allereerst aan de achterkant en met een uniek ontwerp en stijl. De achtertuin wilden ze verder optimaal benutten met een unieke indeling. Voor de woonkamer wilden zij een echte eyecatcher als entreedeur.

 

 

Taatsdeur van Italiaans design

De taatsdeur is van italiaans design maar het wordt ook echt gemaakt in Italië door Albed. Het bijzondere aan deze deur is dat de ranke profielen van aluminium in iedere RAL kleur gemaakt kunnen worden. Hierdoor kan jij zelf volledig de uitstraling van je deur bepalen. Ook voor het glas in de deur zijn er diverse mogelijkheden. Zo is het mogelijk om het glas te kiezen met een geweven patroon van gouddraad.

Tom en zijn vrouw wilden hier een bronzen taatsdeur zodat het echt bij het interieur zou passen maar ook een echte blikvanger zou worden. Verder wilden ze bronzo glas in de deur. Dit is helder glas met een bronskleurige tint.

 

 

 

Tocht- en geluidsreducerend

De taatsdeur is echter niet alleen stijlvol maar ook functioneel. In het kozijn en op de deur zijn er borstels die zorgen voor tocht en geluidsreductie. Tom en zijn gezin merkten direct ook echt een verschil. "In de avond kunnen we nu gerust muziek aanzetten zonder dat we de kinderen wakker maken", vertelde Tom aan ons.

Simon Maree Deurenspecialist Taatsdeur Brass Deur website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht