Bronzen taatsdeur als eyecatcher

Een echte eyecatcher in de woonkamer, dat wilde een gezin uit Kwintsheul voor hun nieuwe woning. Dit wilden zij realiseren middels een moderne taatsdeur. In de showroom kozen zij voor deze bronzen taatsdeur van Anyway Doors.

 

Een bronzen taatsdeur als echte eyecatcher

Het gezin kocht enige tijd geleden een vrijstaand huis in Kwintsheul. Het interieur in hun nieuwe woning gingen zij compleet renoveren. Zo werd er een nieuwe vloer en keuken geplaatst. Daarnaast werden er wanden verplaatst en werd alles strak gestuct. De woonkamerdeur was voor hun het belangrijkste. Dit moest echt de eyecatcher worden in de woonkamer.

Zij hadden de opening tussen de woonkamer en de gang extra groot laten maken voor een mooie taatsdeur. Zij bezochten onze showroom in Berkel en Rodenrijs en kozen uiteindelijk voor een bronzen taatsdeur van Anyway Doors ook wel pivoterende deur. De profielen van deze binnendeur zijn gemaakt van aluminium. De kleur word in de fabriek middels anodiseren aangebracht op de aluminium profielen waardoor het onderhoudsvriendelijk is.

 

 
 

"we komen zeker terug" 

Het gezin is erg tevreden met hun nieuwe binnendeur. Ze hadden hun ogen direct bij hun bezoek al gezet op deze bronzen taatsdeur en het resultaat is volledig naar wens. Ook over het gehele proces na hun bezoek tot aan de montage toe is hun goed bevallen. "We wisten vanaf start goed waar wij aan toe waren", vertellen zij aan ons.

Verder vertellen zij dat ze bijna klaar zijn met de renovatie van hun nieuwe woning en dat zij tussen de woonkamer en de keuken nog een deur nodig hebben. Het liefst in dezelfde stijl als de taastdeur. "Wij komen zeker als we zover zijn om te bekijken wat er mogelijk is" sluiten zij het interview af.

Simon Maree Deurenspecialist Bronzen Taatsdeur

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht