Bronzen taatsdeuren van aluminium in Den Haag

Annelot en haar gezin betrokken kortgeleden hun nieuwe woning in een verbouwd kerkgebouw in Den Haag. Dit gebouw werd volledig verbouwd naar een nieuwbouw apparementencomplex. Het interieur konden zij volledig naar eigen smaak inrichten alvorens de woning te bertrekken. Voor de hal, het thuiskantoor en de zitkamer wilden zij bronzen taastdeuren om het karakter van het pand te reflecteren. 

 

 

Kamerhoge bronzen taatsdeuren

Annelot bezocht met haar man onze showroom in Berkel en Rodenrijs voor inspiratie en advies. Aangezien hun nieuwe woning een voormalig kerkgebouw was, wilden zij door hun hele woning accenten van goud of brons hebben. Zo konden ze het karakter van de woning versterken. De bronzen taatsdeuren bleek voor hun ideaal omdat zowel de look als de technische mogelijkheden aansloten bij hun wensen. Zij wilden namelijk kamerhoge taatsdeuren die vederlicht te bedienen zijn maar op de benedenverdieping zit het plafond 3 meter hoog.

Deze hoogte maar ook de breedte van 1 meter 40 is met deze aluminium deuren technisch mogelijk zonder dat de deuren loodzwaar worden. Om het karakter van het pand te behouden, werd er gekozen voor een dubbele asymetrische kruis als roedeverdeling op deze bronzen taatsdeuren.

 
 

Zitkamer met taatsdeur zonder roedes

Op de bovenverdieping is de keuken, eetkamer en de zitkamer. Hier wilden zij ook een bronzen taatsdeur. Zij wilden deze echter zonder roedeverderling zodat de ruimte niet te druk aanvoelt.

  

De deur scharniert hierbij vanuit het midden en draait dus naar alle kanten open. Door de comfortsluiting is de deur eenvoudig te bedienen en kan het ook op een open stand blijven mocht dit nodig zijn. 

Simon Maree Deurenspecialist Bronzen Taatsdeuren Aluminium Steel Look Den Haag website image

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht