Dichte binnendeuren en een steel look deur

Maria wilde haar woonkamer compleet maken met nieuwe binnendeuren. Haar woonkamer had zij al compleet vernieuwd. Alleen de oude opdekdeuren wilden zij nog vervangen door dichte deuren in combinatie met een steel look deur.

Moderne binnendeuren

Maria had het interieur van haar tussenwoning in Berkel en Rodenrijs geheel vernieuwd. De laatste stap was het vervangen van de verouderde opdekdeuren door moderne binnendeuren. Zij had bij de aanleg van haar nieuwe tegelvloer en de keuken de gehele benedenverdieping laten stucen. Zij wilde dan ook een oplossing waarbij er niet gesloopt of opnieuw gestuct moest worden. In de showroom koos zij om deze reden voor kamerhoge deuren met houten kozijnen.

Voor trapkast en de toilet wilde zij vlakke dichte deuren en voor de woonkamer wilde zij een steel look deur. De vlakke dichte deuren wilde zij in het wit hebben met een bijpassende steel look deur in het zwart. Om eenheid te brengen werd hetzelfde deurkruk op alle drie binnendeuren gemonteerd. 

 

Zonder sloopwerk of stucwerk

Onze kamerhoge deuren met houten kozijnen hebben als voordeel dat er geen verbouwing, sloopwerk of stucwerk, bij komt kijken. Het houten kozijn komt namelijk precies op de plek waar het oude kozijn zat en sluit aan op de aanliggende wanden. Dit was voor Maria dan ook de voornaamste reden dat ze voor deze deuren koos. In de showroom koos Maria dus voor een set van 3 binnendeuren. Een aantal weken na haar bezoek aan de showroom, gingen wij bij deze bij haar monteren.

 

 

 

Het resultaat

Maria is erg blij met het resultaat. "Het was gelijk een groot verschil toen de nieuwe deuren erin zaten", vertelt ze aan ons. Wij demonteerden namelijk op de dag van de montage de oude deuren en de metalen kozijnen. Hierna monteren wij het nieuwe kozijn en hangen we de kamerhoge deur af. "We zaten geen moment zonder een deur, wel erg fijn nu het veel tocht en kouder is", vertelt ze verder. 

 Simon Maree Deurenspecialist Kamerhoge Steel Look Deuren website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht