Unieke dichte plafondhoge deur in Rotterdam

Wij monteerden een dichte kamerhoge binnendeur in de badkamer van een gezin uit Kralingen, Rotterdam. Zij lieten dit later verven in de kleur van de wand. Hiermee creëerden zij, met onze plafondhoge deur en kozijn, een wand met een verborgen deur.

 

 

Dichte deur verborgen in de wand

De bewoners wilden allereerst een dichte binnendeur met een onzichtbare kozijn van xinnix. De deur zou dan gelijk met de wand lopen waardoor het erg strak en minimalistisch zou blijven. Op het punt dat ze bij ons in de showroom kwamen hadden zij echter alles al afgewerkt waardoor dit niet meer een optie was. Zij kozen toen voor een vlakke dichte binnendeur met een kozijn tot aan het plafond in de kleur wit (RAL 9010). Naderhand lieten zij de deur en het kozijn meeschilderen met de kleur van de wand. Hierdoor lijkt de de deur goed in de wand op te gaan en lijkt het echt één geheel. 

Het bijzondere aan de plafondhoge deur is dat wij het altijd op maat maken en deze in verschillende situaties kunnen monteren. In de meeste gevallen monteren wij het ter vervanging van een opdekdeur met een metalen kozijn. Het nieuwe houten kozijn valt op de plek waar het oude kozijn zat waardoor er bijna alle gevallen niet opnieuw gestuct, geverft of behangen hoeft te worden. Hierdoor beland je niet in een verbouwing en zit je geen moment zonder een deur. In dit geval was er geen deur maar een afgewerkte sparing. Ook in deze situatie kunnen wij de plafondhogedeur met houten kozijn monteren.

 
 

Goede service

In de eerste instantie was het gezin ervan bewust dat dit niet direct een blikvanger zou zijn in de slaapkamer maar wel een strakke binnendeur. Uiteindelijk zijn ze tevreden met het resultaat en met de service. Door te kiezen voor een houten binnendeur met een houten kozijn van ons merk Plafondhogedeur, konden zij deze mee laten schilderen in de kleur van de wand. 


Simon Maree Deurenspecialist Dichte Binnendeur Kamerhoog Hout Op Maat 298 KralingenDSC09862 2 2

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht