Dichte kamerhoge binnendeuren in Rotterdam

In een modern appartement in Rotterdam Centrum monteerden wij een vijftal kamerhoge binnendeuren. De bewoners wilden de verouderde opdekdeuren en de vergeelde metalen kozijnen vervangen. Zij bezochten onze showroom in Berkel en Rodenrijs en kozen uiteindelijk voor deze dichte binnendeuren van Plafondhogedeur.

 

 

Zwarte kamerhoge deuren en houten kozijnen

Zij vonden het fijn dat de oude opdekdeuren en de metalen kozijnen pas op de dag van montage eruit hoefden. Dit was naast de strakke uitstraling dan ook de voornaamste reden waarom ze hiervoor kozen. Daarnaast vonden ze het ook prettig dat de deuren tocht en geluid vanuit de andere ruimtes aanzienlijk reduceren door de hardhouten kozijnen en de dikke tochtkaders die tussen het kozijn en de deur zitten.

De vlakke binnendeuren zijn alle vijf in de grondverf gemonteerd. Hierdoor kunnen onze timmermannen op de klus nog eventuele aanpassingen toebrengen zodat iedere deur en kozijn goed hangt en sluit. De deuren en de kozijnen zijn naderhand nog gekit en afgelakt door de schilder.

 
 

 

Bijpassende deurbeslag en verdekte scharnieren

Om de uitstraling compleet te maken kozen de bewoners voor verdekte scharnieren in de plaats van zichtbare scharnieren.  nieuwe deuren werden allen voorzien van zwarte vierkante deurkrukken met een magneetslot. De deuren naar ruimtes zoals de badkamer en het toilet werden voorzien van een toiletslot. 

 

Simon Maree Deurenspecialist Gouden Brass Deur Steel Look Deuren Rotterdam website image Kamerhoge Binnendeur

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht