Dichte moderne binnendeuren

Chuck en zijn gezin wilden dichte moderne binnendeuren op de bovenverdieping van hun tussenwoning in Den Haag. Zij kozen in de showroom voor de dichte deuren van Anyway Doors.

Dichte binnendeuren

Zij waren opzoek naar nieuwe binnendeuren voor de kamers op de bovenverdieping. Hier stonden namelijk opdekdeuren met metalen kozijnen. Deze vonden zij echter niet passen bij de nieuwe inrichting en deze wilden ze dan ook vervangen.

Hier wilden zij moderne kamerhoge binnendeuren. In de showroom kozen zij uiteindelijk voor de dichte taatsdeuren met ranke aluminium kozijnen van Anyway Doors. Dit was ook mogelijk in hun woning omdat de oude deuren en kozijnen al verwijderd waren en de wanden gestuct en gesaust waren.

 

Tocht- en geluidsreducerend

Deze dichte binnendeuren van Anyway Doors zijn taatsdeuren. Deze kunnen dus aan beide kanten open. De scharnieren zitten hierbij verwerkt in het kozijn waardoor de uitstraling minimalistisch en strak blijft. Dit is daarnaast ideaal bij woningen met vloerverwarming omdat wij hiervoor niet in de vloer hoeven te boren.

Het ranke aluminium kozijn waarin de deur hangt, monteren wij op afgewerkte wanden. Deze wordt ook afgekit zodat het geheel erg strak blijft. Zowel in het kozijn als op de deur zitten tochtborstels die zorgen voor tocht- en geluidswering. Hierdoor worden ruimtes als de slaapkamer, toilet en de badkamer goed afgesloten van de gang en de andere kamers.

Simon Maree Deurenspecialist Moderne Binnendeur Anyway Doors Taatsdeuren Binnen Buitenkant


De deuren hebben een verticaal ingebouwde greep en zijn afgewerkt met resopal toplaag. Hierdoor is de deur onderhoudsvrij en krasvast. Chuck koos voor een matzwarte kleur aan de kant van de gang en een artic white kleur aan de kant van de kamers.

"Goede service" 

Het gezin is tevreden met hun nieuwe binnendeuren en met de service. "De montage verliep zoals gepland en de monteurs gingen nauwkeurig te werk", vertellen zij aan ons. Hun woning is met de nieuwe binnendeuren dan ook echt compleet.

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht