Dubbele aluminium taatsdeur en plafondhoge binnendeuren in Schiedam

Wij monteerden een dubbele taatsdeur met de look van staal bij een koppel uit Schiedam. Na een bezoek in onze showroom kozen zij een steel look taatsdeur als verbinding tussen de gang en de woonkamer. Op de gang werden er meerdere kamerhoge deuren van Plafondhogedeur geplaatst.

 

 

Verbinding tussen de gang en woonkamer

De aluminium profielen van deze dubbele taatsdeur van Anyway Doors zijn door middel van annodisatie voorzien van hun zwarte kleur. Hierdoor heeft het de 'steel look' uitstraling maar is het ook onderhoudsvriendelijk en krasvast.

Taatsdeuren zijn exclusieve deuren die alleen op afgewerkte wanden gemonteerd kunnen worden. De taatsdeuren waar het koppel voor gekozen heeft word gemonteerd aan een bijbehorend rank kozijn. Doordat de kozijnen en de taatsdeuren beiden voor zien van tochtborstels zorgt dit voor aanzienlijk veel tocht- en geluidsreductie. Hier scheidt de dubbele taatsdeur de woonkamer met de hal, waar de voordeur zit. Dit zorgt ervoor dat de warmte in de woonkamer blijft en er geen koude lucht uit de hal naar binnen komt.

 
 

Kamerhoge deuren op de gang

Op de gang zijn er meerdere kamerhoge deuren van Plafondhogedeur geplaatst. De oude opdekdeuren die er zaten werden vervangen door dichte deuren met houten kozijnen van vloer tot plafond. Zij vonden het deurmodel Linda het beste in het interieur passen.

Zij kozen bewust voor dichte stompe binnendeuren met houten kozijn om zo ook de kamers goed te kunnen isoleren. De kozijnen zijn namelijk voorzien van dikke tochtkaders waardoor het aanzienlijk veel tocht en geluid vanuit de gang tegenhoud.

Simon Maree Deurenspecialist Gouden Brass Deur Steel Look Deuren Rotterdam website image Kamerhoge Binnendeur

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht