Dubbele binnendeuren in modern appartement

De familie Tuinenberg had hun appartement in Rotterdam stap voor stap vernieuwd. De laatste stap hierin was het vervangen van de oude opdekdeuren door industriële binnendeuren. In de showroom kozen zij voor plafondhoge deuren.

In eerste instantie wilden zij stalen binnendeuren. Echter zou dat betekenen dat ze flink moesten verbouwen. Voor stalen deuren dienen de wanden namelijk afgewerkt te zijn. Zij zaten echter niet te wachten op een verbouwing en kozen in de showroom voor stompe steel look binnendeuren.

 

 

Dubbele glasdeur en dichte deuren

De steel look deur is ideaal voor het vervangen van een opdekdeur met een metalen / stalen kozijn zonder een verbouwing. Voor de entreehal wilden zij een dubbele deur. Hierbij kan een van de deuren wel vastgezet worden en verbind het de hal goed met de keuken.

Voor de slaapkamers, badkamer en de meterkast wilden ze bijpassende dichte binnendeuren. De stalen kozijnen en opdekdeuren die hier stonden wilden ze dan ook vervangen voor kamerhoge binnendeuren. Door dezelfde deurkrukken toe te passen werd er ook echt een eenheid gecreëerd.

 

 

"Ons appartement is nu zo goed als klaar"

Familie Tuinenberg is erg tevreden met hun nieuwe binnendeuren en de verandering die het teweeg bracht in hun interieur. "Zelf hadden wij niet gelijk gedacht het verschil zo groot zou zijn", vertellen ze aan ons. "We zijn echt tevreden, ook met de timmermannen die alles puntgaaf oplevereden", vertelllen ze verder.

"Ons huis is bijna af nu de nieuwe binnendeuren zijn geplaatst" vertellen ze aan ons. Alleen de bovenverdieping willen ze nog wat aanpassen en hier willen ze een mooie kast laten inbouwen. "Toevallig hoorden wij dat jullie ook kasten doen, dan komen wij binnenkort langs de showroom", sluiten ze het interview met ons af.

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht