Dubbele staal look taatsdeur in Berkel en Rodenrijs

Wij monteerden een dubbele staal look taatsdeur bij een gezin uit Berkel en Rodenrijs. Zij bezochten enige tijd terug onze showroom en kozen voor deze aluminium taatsdeuren om de keuken en de woonkamer te verbinden.

 

 

Verbinding tussen de gang en woonkamer

Deze dubbele taatsdeur van het merk Anyway Doors zijn elegant en onderhoudsvriendelijk en hebben een 'steel look' uitstraling. De aluminium profielen van deze deuren zijn namelijk geannodiseerd en voorzien van een zwarte kleur. Hierdoor zijn ze krasvast zijn en gemakkelijk te onderhouden. Deze exclusieve deuren kunnen alleen op afgewerkte wanden worden gemonteerd middels een bijbehorend rank kozijn.

De deuren en kozijnen zijn voorzien van tochtborstels die zorgen voor aanzienlijk veel tocht- en geluidsreductie. De dubbele taatsdeur is dus ideaal om op een stijlvolle manier de woonkamer van de hal te scheiden waarbij de warmte in de woonkamer ook te behouden is dankzij de tochtborstels.

 

Netjes gemonteerd

Het gezin is blij met de nieuwe deuren. "We merken een aanzienlijk verschil met tocht en geluid vanuit de andere ruimtes.", vertellen zij aan ons. Ook over de timmermannen die de deuren gemonteerd hebben zijn ze te spreken. "Ze gingen nauwkeurig te werk en aangezien het grote deuren zijn was dit ook nodig. Na de montage lieten ze het ook heel netjes achter. Kortom echt top!", sluiten zij af.

Simon Maree Deurenspecialist Gouden Brass Deur Steel Look Deuren Rotterdam website image Kamerhoge Binnendeur

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht