Dubbele steel look taatsdeur met een glazen wand

Wij monteerden staal look taatsdeuren en een vaste glazen wand in een appartement in Rotterdam. De bewoonster wilde haar woonkamer namelijk afsluiten van de rest van de woning zonder verlies van licht en ruimtelijkheid. In de showroom koos zij uiteindelijk voor de taatsdeuren en vaste wand van het merk Anyway Doors.

 

 

TAATSDEUREN MET TOCHT- EN GELUIDSREDUCTIE

Naast de uitstraling van de deuren, koos zij ook voor de taatsdeuren van Anyway Doors vanwege de functionaliteit. Deze worden namelijk met een ranke kozijn gemonteerd op afgewerkte wanden. Het unieke van het kozijn en aan de taatsdeuren zijn dat beiden met tocht- en geluidsreductie voorzien zijn, wat ook een belangrijk aspect was in de keuze.

Door de tochtborstels die op de deur en het kozijn zitten, zorgt het voor een aanzienlijk vermindering van tocht en geluid. Zij kan hierdoor de woonkamer goed afsluiten van de rest van de woning. Daarnaast is het mogelijk om een van de deuren vast te zetten, zodat deze ook als vaste wand functioneert.

 
 

Staal look wanden

Een goede oplossing om extra transparantie en licht in de kamer te creëren is een steel look glazen wand. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel en in dit geval scheidt het goed de woonkamer van de rest van de ruimte op een moderne manier. Ideaal voor de bewoonster als zij thuis wil werken.

Hier gebruiken wij zwart geanodiseerd aluminium of hout, een ware “stalen wanden” look gecreëerd. Deze wanden laten zich ongeacht de grootte vederlicht bedienen en de onderhoudsvriendelijke en strakke materialen kunnen worden gecombineerd met een ruim assortiment aan glassoorten. 

 

Simon Maree Steel Look Binnendeuren Plafondhoog Kamerhoog Zwart Houten Deuren Nieuw

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht