Eenheid met steel look deur in industrieel interieur

Familie van Vianen begon direct na de aankoop van hun tussenwoning in Berkel en Rodenrijs met het inrichten van het interieur naar eigen stijl. De laatste stap hierin was het vervangen van de standaard woonkamerdeuren met een plafondhoge steel look deur en een freeslijn opdekdeur.

 

 

Plafondhoog zonder verbouwing

De familie van Vianen heeft een robuuste en chique smaak. Een goed voorbeeld hiervan is de combinatie van de industriële tafel met de velvet stoelen. De familie heeft het interieur stap voor stap eigen gemaakt en met veel zorg samengesteld. Vooral mevrouw van Vianen was hier mee bezig. Een belangrijke stap hierin was voor haar het vervangen van de standaard opdekdeur en stalen kozijn met een plafondhoge deur. Echter wilde zij en haar gezin niet in een verbouwing belanden.
 
In de showroom kozen zij voor een MDF-deur met bijbehorend hardhouten kozijn. Dit was voor hun de ideale oplossing omdat zij zo toch een moderne zwarte deur in huis konden halen zonder te hoeven verbouwen. Doordat het nieuwe houten kozijn aansluit op het bestaande stucwerk en behang, hoefde er niet opnieuw gestuct of behangen te worden. De keuze van het gezin voor een zwarte deurkruk met magneetslot en verdekte scharnieren zorgt voor een strakke uitstraling.
 

De combinatie voor een transformatie 

Om eenheid te brengen in het interieur wilde het gezin ook een bijpassende trapkastdeur.  Familie van Vianen koos hier voor een opdek deur met drie horzintale freeslijnen en een zwarte deurkruk. Daarnaast is het stalen kozijn zwart geverfd om de look van beide deuren gelijk te trekken. Voor beide deuren is er gekozen voor van een zwarte vierkante deurkruk zodat er echt een eenheid is.

Het interieur van familie Van Vianen is een combinatie van industrieel, chique en modern. De diverse woonaccessoires in het interieur zorgen voor een mooie blend van deze stijlen. Over elk detail is nagedacht, ook de steellook deur past perfect binnen de woonkamer waardoor elk detail goed tot zijn recht komt.

‘Het eindresultaat heeft onze woonkamer volledig getransformeerd.’

"Met de nieuwe deuren is mijn woonkamer pas echt compleet!", vertelt mevrouw van Vianen. De deur heeft naast stijl ook functioneel een verschil gemaakt in haar huis wat betreft tocht en geluid. "Echt een merkbaar verschil wat er aan tocht en geluid doorkomt", vertelt ze verder. "Het plafondhoge zorgt echt voor een luxe uitstraling", vertelt mevrouw van Vianen. De volgende stap voor het interieur van de familie van Vianen is dan ook het vervangen de trapkastdeur en toiletdeur met een plafondhoge deur.

 Simon Maree Deurenspecialist Deur Steel Look Deuren Rotterdam website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren of maak een afspraak in één van onze showrooms. Onze adviseurs denken met u mee bij de keuze van uw nieuwe binnendeur.

MEER DEUREN BEKIJKEN   Afspraak maken

 

 

Terug naar overzicht