Elegant ontvangst met steel look deuren van hout

Een gezin uit Berkel en Rodenrijs wilde bij het betrekken van hun nieuwe woning het interieur veranderen naar eigen smaak. Het gezin wilde een chique modern interieur met nieuwe binnendeuren. In de showroom kozen ze voor de steel look deuren van Houtz.

 

Elegant ontvangsthal

Voor de renovatie van hun villa kozen ze voor zwarte marmeren vloeren in de ontvangsthal en kantoor. De steel look dubbele binnendeuren van hout maken de ruimte compleet. De combinatie van de steel look dubbele deur, het elegante marmer en de moderne lampen maakt het echt een elegant en warm ontvangst. Het verbindt de ontvangsthal mooi met de open ruimte waar de eetkamer, woonkamer en leefkeuken te vinden is.

 

Ruimtelijke leefkeuken

De leefruimte is licht en open ingericht. Hoewel de haard de leefkeuken voor een deel afschermt, voelt nog steeds het erg open en ruimtelijk aan. In de leefkeuken is er ook een steel look deur in de dezelfde stijl geplaatst. Deze deur opent naar het kantoor aan huis, zo is het een ideale thuiswerkplek.

Steel look deuren van hout

In de showroom besloot het gezin te gaan voor de houten steel look deuren. Hoewel het MDF-deuren zijn, ogen ze erg rank. Om eenheid te hebben in hun interieur werden de binnendeuren van de ontvangsthal, leefkeuken en kantoor in deze stijl gemaakt.

De design deurkrukken van Piet Boon maken de robuuste uitstraling compleet. Het gezin wilde daarnaast bijpassende houten kozijnen met sierlijsten, dit zou goed aansluiten bij hun interieur. De onzichtbare scharnieren en magneetsloten zorgen voor een strakke afwerking en gebruiksgemak. In de eetkamer zijn er ook wandkasten om de deur heen gemaakt en dat voegt echt waarde toe aan de ruimte.

Deurenspecialist Maree Steel Look Houtz Villa Berkel Rodenrijs website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze steel look binnendeuren van Houtz hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren of maak een afspraak in één van onze showrooms. Onze adviseurs denken met u mee bij de keuze van uw nieuwe binnendeur.

MEER DEUREN BEKIJKEN   Afspraak maken

 

 

Terug naar overzicht