Glazen taatsdeuren in Baarn

Martin en zijn vrouw bezochten enige tijd terug onze showroom in Almere. Zij hadden het interieur van hun woning in Baarn volledig vernieuwd en zochten nog naar bijpassende binnendeuren. In de showroom kozen zij uiteindelijk voor glazen taatsdeuren met ranke aluminium kozijnen.

 

 

Glazen taatsdeuren

Naast een nieuwe keuken, was de woning van Martin en zijn gezin volledig gestuct. In de woonkamer hadden zij de oude binnendeuren naar de gang en naar het thuiskantoor verwijderd. De kale sparingen moesten hierna gestuct worden voor de deuren die zij in gedachte hadden. 

Zij wilden namelijk glazen taatsdeuren dat zou aansluiten bij de moderne uitstraling van hun nieuwe interieur. Eenmaal in de showroom zagen zij de taatsdeuren van Anyway Doors die gemonteerd worden met ranke aluminium kozijnen. Het kozijn waarin de glazen deur sluit is voorzien van een dikke tochtprofiel. Hierdoor is dit een taatsdeur dat uniek is in zijn soort. Het sluit namelijk ruimtes goed af van tocht en geluid. Dit is, ten opzichte van de standaard taatsdeuren die grote kieren rondom hebben, een enorm voordeel.

 
 

Blij met de monteurs

Martin en het gezin zijn tevreden over de montage en hoe het proces verlopen is. Tijdens de fotoshoot en het interview benadrukken ze het vakmanschap van de timmermannen die de nieuwe deuren geplaatst hebben. "Simon kwam zelf bij ons inmeten en een aantal weken later kwamen de timmermannen monteren. Ik keek tijdens de montage af en toe mee met de timmermannen en ze gingen echt nauwkeurig te werk", vertelt Martin. "Vakmanschap straalt er dan ook af, en dat begon eigenlijk al vanuit de showroom met het advies. Ons nieuw interieur voelt nu pas echt compleet aan", sluit Martin af.

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht