Gouden kamerhoge binnendeur in Den Haag

Een familie uit Den Haag wilde een gouden woonkamerdeur om zo echt een eyecatcher te creëren in het het interieur. Zij kochten enige tijd terug een vrijstaande woning in Bosweide Den haag en hadden het gehele interieur naar eigen stijl gebracht. Het enige wat nog ontbrak was een bijpassende kamerhoge binnendeur voor de woonkamer.

 

 

Van opdekdeur naar kamerhoge binnendeur 

De opdekdeur en metalen kozijn die in de woonkamer stond vonden ze niet passen bij het vernieuwde interieur. In de plaats hiervan wilden zij een moderne binnendeur. Aangezien zij hun woning al verbouwd hadden en wilden zij een oplossing waar er geen sloopwerk of stucwerk aan te pas kwam. De kamerhoge deuren en kozijnen van Plafondhogedeur was voor hun dan ook ideaal. 

Het oude kozijn en de opdekdeur worden op de dag van montage zorgvuldig verwijderd en afgevoerd. Het nieuwe houten kozijn komt op de plaats waar het oude kozijn zat. Dit is zo geproduceerd dat het aansluit op de aanliggende wanden en er ook geen stucwerk aan te pas komt. De bewoners kozen hier voor het deurmodel 'Doutzen' van het merk Plafondhogedeur. Dit is een steel look glasdeur met een asymetrische kruis als roedeverdeling. Om het echt een eyecatcher te maken lieten ze de deur aflakken in goud gekleurde verf.

 
 

Een echte eyecatcher

Het gezin is erg blij met de nieuwe kamerhoge binnendeur. "Dit is echt een eyecacther geworden in ons interieur", vertellen ze ons.

 

Simon Maree Deurenspecialist Gouden Brass Deur Steel Look Deuren Rotterdam website image Kamerhoge Binnendeur

 

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht