Houten binnendeuren in bestaande kozijnen

Een project in Hillegom waarbij wij houten binnendeuren in bestaande kozijnen monteerden. De bewoners, Sandra en Jorrit, wilden een staal look woonkamerdeur en dichte binnendeuren voor de benedenverdieping.

Moderne binnendeuren

Sandra en Jorrit wilden de verouderde stompe deuren vervangen door moderne binnendeuren. De houten kozijnen waar de oude deuren in zaten wilden zij wel behouden. Wij hadden een aantal jaar terug hun voordeur vervangen en hier waren zij zeer tevreden mee. Zij hoefden dan ook niet lang te zoeken naar een partij die moderne houten binnendeuren op maat kon meten en monteren. 

De woonkamerdeur was voor hun het belangrijkste. Dit moest echte de eyecatcher worden in de woonkamer. In de showroom kozen zij voor een staal look deur met een asymetrische kruis als roedeverdeling. Daarnaast wilden zij dichte freeslijndeuren voor de trapkast en de toilet op de gang. 

 


Het koppel kozen voor stangen met magneten als deurbeslag voor de woonkamerdeur. Hierdoor is de deur eenvoudig te bedienen. Voor de dichte freeslijndeuren kozen zij voor bijpassende deurklinken met magneetsloten.

Staal look 

Wij wilden natuurlijk het eindresultaat zien en gingen bij hun angs voor een fotoshoot en een korte interview. Sandra vertelde ons dat zij bewust voor staal look kozen zodat zij de houten kozijnen konden behouden. Stalen deuren is al geruime tijd een trend, vooral taatsdeuren. Zij vinden deze deuren ook erg mooi maar ze waren er wel van bewust wat er allemaal bij komt kijken.

In het geval van Sandra en Jorrit monteerden wij de houten deuren in hun bestaande houten kozijnen. Hierbij kwam er dus geen sloopwerk of stucwerk aan te pas. De oude deuren halen wij op de dag van montage eruit en monteren de nieuwe direct. Hierdoor zaten zij ook geen enkel moment in de tocht of kou.

 
 

"Met vakmanschap" 

Sandra en Jorrit wilden volledig ontzorgd worden, van het inmeten en de montage tot aan het aflakken toe. En ze zochten dan ook naar een bedrijf met een eigen montageteam. "Het plaatsen van houten binnendeuren vereist vakmanschap en dat vonden wij bij Simon Maree", zegt Sandra tot slot. 

 

Simon Maree Deurenspecialist Staal Look Binnendeur

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht