Vaste glazen wand met kamerhoge binnendeur

Een familie uit Berkel en Rodenrijs wilde een vaste glazen wand en een kamerhoge deur om de woonkamer af te sluiten van de gang. Zij kozen voor een houten deur en hardhouten kozijn met de look en feel van staal.

Nieuwe woning geheel naar eigen smaak

Het gezin kocht een tussenwoning en wilde deze geheel naar eigen smaak brengen voordat ze de woning zouden betrekken.

Naast een nieuwe keuken wilden ze ook de binnendeuren vernieuwen. Tussen de hal en de woonkamer zat er geen binnendeur maar een opening. Om tocht en geluid vanuit de gang te verminderen wilden ze hier een vaste glazen wand met een kamerhogedeur

 

Staal look binnendeur

Het gezin koos doelbewust voor hout. Zij hadden namelijk vloerverwarming in hun woning en met hout is de montage ook bij vloerverwarming schadevrij. Daarnaast zorgen de hardhouten kozijnen voor een strakke afwerking doordat het mooi aansluit op de aanliggende wanden en plinten. Zij kozen daarnaast voor blank glas zodat er voldoende licht doorkomt op de gang.

Voor de kamerhoge deur wilden zij bijpassende mat zwarte deurkrukken met magneetslot geplaatst. Om eenheid te creeëren in hun interieur werden ook de andere deuren voorzien van deze deurklink. Om de uitstraling compleet te maken werd er gekozen voor verdekte scharnieren. Deze scharnieren zijn nagenoeg onzichtbaar omdat ze tussen de deur en het kozijn geplaatst worden en niet uitsteken.

 

 

 

"Werkelijk tocht- en geluidsreducerend"

Het gezin is erg tevreden met hun nieuwe binnendeur en de glazen wand. "We merken een enorm verschil. Allereerst hebben wij geen last meer van tocht vanuit de gang. Daarnaast merken wij echt dat het enorm veel geluid tegenhoud" vertellen ze ons. Op het kozijn zitten namelijk tochtkaders die zorgen voor tocht- en geluidsreductie. "We kunnen nu een actiefilm bekijken in volle volume zonder dat we de boven onze kinderen storen bij hun huiswerk", sluiten zij af. 

Simon Maree Deurenspecialist Vaste Glazen Wand Steel Look website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren.

MEER DEUREN BEKIJKEN   

 

Terug naar overzicht